ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2018 | 18:36

32 χρονων ανεργη και χωρίς σχεση

Καλησπέρα ειμαι 32 χρονων και εδω και 3 χρόνια ειμαι ανεργη. Εδω και αρκετο καιρο δεν εχω σχεση κσι οι γυρω μου ειναι σχεδον ολοι δεσμευμενοι η παντρεμενοι. Εχουν αρχίσει ολοι και ρωτανε αν εχω καποιον και οι συγγενείς και οτι πρέπει να παντρευτω τωρα που ειμαι 32. Καποιες κακοβουλες γνωστες με ειρωνευονται για το οτι δεν εχω καποιον. Δεν μου φτανει ανεργια μου εχω και τα κακοβουλα σχολεια. Τι να κανω? Πως να αντιμετοπισω αυτην την κατάσταση?
4
 
 
 
 
σχόλια
-"ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΤΖΟΥΝΑ !!!!!"-"Δεν μπορω , δεν εχω την δυναμη , ειναι οι συγγενεις μου , οι φιλοι μου..."-"Μην διστασεις στιγμη , εσυ εισαι η Επιλογη πλεον , που θα σωσει χιλιαδες !!! "(αποσπασμα απο την Μπαγκαβατ Γκιτα , μερος της Μαχαμπαρατα.Διαλογος του μεταμορφωμενου Κρισνα προς τον πριγκηπα των Πανταβα , Αρτζουνα , εναντι των Καουραβα.)Μια στιγμη...Πριν κρινετε , επιτρεψτε μου...Επειδη ειμαι κατα της βιας , ας ερμηνευσουμε τη λεξη "σκοτωσε τους"."Ωση στο σκοτος."Δηλαδη , βαλε χωρις δισταγμο οτι σε ενοχλει , οποια Ιδεα , οποιο Εμποδιο , οποια ...Σκεπτομορφη (αν θελετε) , στο σκοταδι , στη Νοητικη Ληθη.Μονο εσυ μπορεις !
Επειδή μετεφρασες/απεγγειλες από Μαχαμπαράτα (έστω και αυτό το ελάχιστο) στα ελληνικά δηλώνω ερωτευμένος μαζί σου και θέλω να σε παντρευτώ χαχαχα
Να πεις σε όλους τους καλοθελητές να μη σε ζαλίζουν σχετικά με το πότε θα παντρευείς. Δική σου είναι η ζωή, εσύ θα αποφασίσεις πότε θα νιώσεις έτοιμη. Και εκτός αυτού, πέστους ότι πρέπει να βρεις και το κατάλληλο άτομο, δεν παίρνεις γουρούνι στο σακί. Ξέκοψέ τους το. Αν σε ξαναρωτήσουν πότε θα παντρευτείς, τι θα κάνεις στη ζωή σου και τις λοιπές π@π@ριές, πέστους απλά "όταν είναι να παντρευτώ, θα σας στείλω προσκλητήριο, δε σας ξεχνάω!". :)
Scroll to top icon