ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2018 | 14:59

Εφαρμογές γνωριμιών.

Γεια σας είμαι 19 ετών φοιτήτρια στην Αθήνα τα τελευταία 3 χρονια. Γενικά τον τελευταίο καιρό δε βγαίνω πολυ έξω και δεν γνωρίζω νέο κόσμο με αποτέλεσμα να έχω μείνει αρκετά πίσω στην προσωπική μου ζωη. Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω τι γνώμη έχετε για τα dating apps (όπως μπαντου,τιντερ κ.ο.κ.)Γνωρίζω τους κινδύνους κλπ, αυτό όμως που σκέφτομαι είναι τι θα σκεφτούν φίλοι μ αν το μάθουν ή αν με δουν μέσα σε αυτά.Σας ευχαριστω :)
20
 
 
 
 
σχόλια
Σε λυπαμαι πραγματικα. Τι φοβάσαι, μη σου φάω τη γυναικα; Πηγή: www.lifo.grΠρος adras monosΔεν ξέρω αν απευθύνθηκες σε μένα ή στο κυνικό γουρούνι. Αν απευθύνθηκες σε μένα, δεν είμαι άντρας για να μου το πεις αυτό, είμαι κοπέλα.
Ουδέν μεμπτό. Είμαι 30 ετών και μεγάλωσα με mirc, μέσα σε forum, online games και chatroom και έχω κάνει φιλίες ζωής αλλά και μακροχρόνιες σχέσεις με άτομα που γνώρισα online. Τα βασικά να θυμάσαι, συναντήσεις σε δημόσια μέρη, δώσε χρόνο να μιλήσεις με τον άλλο πριν βρεθείτε (μην φας την πατάτα έτσι άβραστη) και καμία ντροπή. Δελαδέ παλαιά που έβγαιναν σαν τις ύαινες στα ΚΟΥΤΟΥΚΙΑ και στα ΚΛΑΜΠΣΣ και αλληλοκερνιόσαντο σφηνάκια πετρέλαιο μέχρι να δεήσει να τους κάτσει το γκομενέτο καλύτερα ήταν; Καλή επιτυχία! υ.γ. θα σκάσουν 5-6 κοράκια τη μέρα, διάλεξε με σύνεση!
1. Θα δεχτείς πολύ ενδιαφέρον από άντρες. Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες παίρνουν περισσότερη προσφορά σε σχέση με άντρες κατά τεράστιο ποσοστό.2. Και να σε δει κάποιος γνωστός σου σε τιντερ ή κάτι άλλο τι τρέχει? Μισή ντροπή δική σου, μισή δική τους στο κάτω κατω. Ξέρεις πόσες έχω δει από τη δουλειά μου στο τιντερ?
Η ηλικία πρώτης εγγραφής των παιδιών στην Α΄ τάξη του δημοτικού σήμερα είναι 5 χρόνων και 8 μηνών (πριν από την 1η Σεπτεμβρίου της σχολικής χρονιάς που θα φοιτήσουν στο σχολείο). Ο νόμος λέει οτι πρέπει να κλείνουν το 6το έτος μέχρι 31/12 του πρώτου έτους φοίτησης.Άρα στην καλύτερη (μικρότερη ηλικία) αν έχει γεννηθεί 31/12 στην πρώτη θα είναι 6 χρονών. Το ξανα λέω Το μικρότερο 6!Άρα έχουμε και λέμε 6 χρόνια δημοτικό + 3 γυμνάσιο + 3 λύκειο = 12 χρόνια.6 χρονών στην Α δημοτικού + 12 χρόνια = 18 Χρονών, Έως την 31/12 της χρονιάς που θα πηγαίνει 3η λυκείου.που σημαίνει πρώτο έτος 19 χρονών Στην Καλύτερη.Ότι και να κάνεις δηλ. Όσο μα όσο και να το τραβήξεις απο τα μαλία 1ο έτος 17 χρονών είναι τουλάχιστον.. αστείο.
Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, εγώ πάντως που έχω γεννηθεί Μάρτιο πήγα Σεπτέμβριο πρώτη δημοτικού. Δηλαδή ήμουν 5,5 χρονών. Αποφοίτησα 17 (και 3 μηνών :)). Έχουν περάσει και χρόνια όμως :)
Δεν ξέρεις τους φίλους σου; Εγώ πάντως σίγουρα δεν τους ξέρω και δεν ξέρω πως θα τους φανεί. Η αδερφή μου που είναι στην ηλικία σου πάντως, όπως κι οι δικοί της φίλοι μίλαγαν μεταξύ τους πιο εύκολα μολονότι είχαν ειδωθει από κανένα Instagram. Δεν τους είδα να έχουν τις ίδιες συστολές που είχε η δική μου γενιά (την περνάω 8 χρόνια), ούτε να το θεωρούν ξεφτίλα όπως πολλά άτομα πιο μεγάλα.Τώρα για μένα τα app απλά είναι πιο ξεκάθαρα αλλά επειδή δεν είναι ότι τα έχω χρησιμοποιήσει δεν ξέρω πως λειτουργούν, ξέρω όμως ότι πέρα από τους κινδύνους που ενέχουν λίγο παραπάνω οι διαδικτυακές γνωριμίες, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό. Άσε τους φίλους και να σε νοιάζει σε σένα πως φαίνεται. Αν έχεις θέμα, μπορεί να μη σου ταιριάζει αυτός ο τρόπος γνωριμίας, όπως σ' άλλους δεν ταιριάζει αυτός στα μπαράκια κ.τ.λ.
Scroll to top icon