ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2018 | 21:22

Διαπίστωσα

Είμαι ένας εξωτερικά άσχημος άνθρωπος. Επίσης είμαι ένας καλός άνθρωπος.Όσοι με βλέπουν για πρώτη φορά, με αποφεύγουν. Όσοι με γνωρίζουν καλύτερα, με αγαπούν.Δεν έχω αποφάσισει ακόμα πώς νιώθω γι'αυτό.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνεις τον παραλογισμο σε αυτό που γράφεις, τώρα που το βλέπεις γραμμένο; Αφού όσοι σε γνωρίζουν καλύτερα, σε αγαπούν, σημαίνει ότι δε σε αποφεύγουν οσοι σε βλέπουν για πρώτη φορά. Κι ο λόγος, που δεν ξέρεις πώς να νιώσεις, είναι γιατί γράφεις αρλούμπες.
Το ταυτίζομαι είναι λίγο για αυτό σου γράφω κιόλας.. όχι απλώς δεν είσαι άσχημος αλλά έχεις και το σπανιότερο είδος ομορφιάς..την εσωτερική! Μένει για πάντα, έλκει αυτούς που πρέπει και κάνει όμορφα τα μάτια.
Να νιώθεις τυχερός! Είναι σαν να έχεις ένα φίλτρο, που κρατάει μακρυά σου τους επιφανειακούς ανθρωπους και αφηνει αυτούς που πραγματικά αξίζει να έχεις στη ζωή σου.
Τι σημαίνει δεν είσαι όμορφος; Και βέβαια είσαι όμορφος για τους ανθρώπους που σε αγαπάνε. Κι εφόσον έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε είσαι και καλά μέσα σου! Καλά Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σου!
Scroll to top icon