Διαδικτυακό «μπόξ» Νοτοπούλου - Μπουτάρη για το χρίσμα στη Θεσσαλονίκη

Διαδικτυακό «μπόξ» Νοτοπούλου - Μπουτάρη για το χρίσμα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου για τα σχόλια του έκανε περί κομματικών χρισμάτων.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε μέσω Twitter για τις εξελίξεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, εκφράζοντας την «λύπη» του για τα κομματικά χρίσματα. 

«Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση», έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

Με ανάρτησή της στο Facebook, η κα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στην επιλογή της από τον Αλέξη Τσίπρα, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. 

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;», σημειώνει η Κατερίνα Νοτοπούλου. 

«Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Μπουτάρης δεν αναφέρθηκε μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και την Νοτοπούλου, αλλά η Νοτοπούλου προσβλήθηκε γιατί στην ουσία είναι η μόνη εκ των υποψηφίων που αν δεν ήταν κομματόσκυλο, δεν θα ήταν τίποτα στη ζωή της.
"...o ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε [λέει η Νοτοπούλου] ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου..."Μήπως τελικά γι αυτό ο Μπουτάρης αποφάσισε να μην κατεβεί ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης; Γιατί ντράπηκε που ο μόνος που θα τον "υποστήριζε" (υποτίθεται) είναι ο Τσίπρας και το (αποδεδειγμένα διαπλεκόμενο πλέον) τσίρκο του; Δυστυχώς οι "Πρέσπες" έβλαψαν και τον πολύ αξιόλογο, κατά την γνώμη μου, Μπουτάρη.