ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2018 | 21:55

Μπορείς να γνωριστείς από την αρχή με κάποιον;

Καλησπέρα, με λένε Έ. και με προβληματίζει κάτι πολύ καιρό τώρα... θα ήθελα να μπορούσε κάποιος να βοηθούσε λέγοντας μου την δική του οπτική όποια κι αν είναι αυτή. Πριν κάμποσο καιρό γνώρισα ένα παιδί , είχαμε μια ελεύθερη σχέση και λόγω απόστασης ( Θεσσαλονίκη - Γιάννενα ) βρισκόμασταν σχεδόν κάθε μήνα, να πω κάτι που θέλω να διευκρινίσω είχαμε έντονη ερωτική χημεία όμως εγώ στα 17 εκείνος στα 26 δεν ολοκληρώσαμε ποτέ, ήταν πάντοτε πολύ τρυφερός μαζί μου και δεν με πίεσε ποτέ για κάτι. Μετά από 7 μήνες τελειώσαμε άδοξα. Το καλοκαίρι βλεπόμασταν λόγο κοινού τόπου καταγωγής ( εννοώ κοιτάγματα και τα σχετικά τίποτα περισσότερο πέρα από δύο τρεις καταστάσεις που έτυχε να μιλήσουμε με ένταση ή φυσιολογικά) αυτό που με βασανίζει είναι πως έχουν μείνει ανοιχτοί λογαριασμοί μαζί του και με πονά το γεγονός ότι δεν μιλάμε. Ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται και έχω στόχο να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερη για εμένα όμως έχω μια απορία ... Δεν έχω κάνει πολλές σχέσεις λόγω ηλικίας όπως καταλαβαίνετε όμως από τα 17 στα 18,19,20 αλλάζουν πολλά και οι περισσότεροι είμαι σίγουρη καταλαβαίνετε τι θέλω να πω, αλλάζεις σε πολλά επίπεδα, θα υπήρχε περίπτωση στο μέλλον να γνωριστείς πάλι από την αρχή με κάποιον από το παρελθόν που αφήσατε κάτι στη μέση ;
5
 
 
 
 
σχόλια
Όλα μπορούν να συμβούν αλλά υπάρχουν διάφορες σε μια γνωριμία από την αρχή και σε μια επανασύνδεση. Συνήθως σε μια σχέση που ξεκινάει από το μηδέν είμαστε πιο ελεύθεροι και ανοιγόμαστε. Σε μια επανασύνδεση συνήθως είμαστε πιο επιφυλακτικοί. Γνωρίζουμε αρκετά πράγματα πια, πιθανώς έχουμε κάποιες πληγές και περισσότερους φόβους. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να έχουν αλλάξει και οι δυο τόσο πολύ ώστε να έχουν εκλείψει οι λόγοι που τους έφεραν σε διάσταση. Παρόλα αυτά νομίζω ότι αν υποβόσκει έρωτας, αν έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας κι αν το θέλουμε πολύ, αξίζει να προσπαθήσουμε.
ξέρεις... είναι από αυτές τις φορές που γνωρίζεις κάποιον όμως τελικά βλέπεις ότι στην πορεία λόγω κάποιον προβλημάτων δεν τον ξέρεις τόσο καλά, ειδίκά όταν μια τρυφερή ιστορία λήγει με τσακωμούς ανάμεσα σας και μένει ανοιχτή... ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! να ΄σαι καλα!
Νομίζω ότι δεν ξέρουμε κανέναν τελικά. Είναι ένας «αγώνας αγάπης άγονος» για να θυμηθώ λίγο και το Σαίξπηρ. Τι θέλω να πω με αυτό: Προσπαθούμε να γνωρίσουμε μια προσωπικότητα που αλλάζει. Ταυτόχρονα αλλάζουμε κι εμείς. Κάνουμε ένα αγώνα να καταλάβουμε εμάς και τον άλλον μέσα σε μια σχέση που η μια προσωπικότητα αλληλοεπιδρά και επηρεάζει την άλλη. Αλλάζουν τα «θέλω» μας καθημερινά. Αλλάζουν και τα συναίσθηματά μας. Εξαρτάται το σημείο επαφής που έχουν δυο άνθρωποι και η θέληση τους να είναι μαζί για να πάει παρακάτω μια σχέση.
έχεις τόσο δίκιο! συμφωνώ πολύ μαζί σου, πράγματι! οι συνθήκες πολλές φορές μας καταπίνουν και πλάθουμε 'εγώ' που δεν μας αντιπροσωπεύουν, χανόμαστε... αν είσαι θεατρόφιλη η εκτίμηση μου ανεβαίνει ακόμη περισσότερο!!
Εσύ είσαι γλυκό κορίτσι. Κι η ζωή απρόβλεπτη. Μπορεί να είναι έρωτας ζωής, μπορεί όχι. Ως γενική συμβουλή θα σου έλεγα να επικοινωνείς τα αισθήματά σου χωρίς το φόβο της απόρριψης. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις τώρα αλλά είναι λυτρωτικό να τελειώνει κάτι, παρά να μένουν αμφιβολίες. Έχεις μπροστά σου όλη σου τη ζωή και είμαι σίγουρη για σένα ότι θα είναι όμορφη ζωή.
Scroll to top icon