ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2018 | 00:31

Πανελλαδικές

Γεια σας σκέφτομαι σοβαρά να ξανάδωσω και φέτος πανελλαδικές.Παρόλο που έχω περάσει σε μια σχολή ΤΕΙ δεν είναι της αρεσκείας μου επιπλέον το περιβάλλον καθηγητες,συμφοιτητές δε μου αποπνέει την ανάλογη σοβαρότητα.Κακά τα ψέμματα το επίπεδο στα ΤΕΙ είναι υποβαθμισμένο οι σπουδαστές αντιμετωπίζονται από τους καθηγητές ως υποδεέστεροι.Ορισμενες φορές οι ίδιοι οι καθηγητές με την σταση τους μας παροτρίνουν να ξαναδώσουμε αν έχουμε υψηλότερους στόχους.Απο υποδομές θυμίζει ένα 'μεγάλο σχόλειο' και όσο αναφορά τα μάθηματα γινονται με χαλαρούς ρυθμούς.Οι επαγγελματικες προοπτικες ειναι σαφως περιορισμένες σε συγκριση με τα αντιστοιχα ΑΕΙ.Η σταδιοδρομία ενδεχομένως και η ποιότητα εργασίας εντελώς διαφορετική.Ένα μεγάλο ποσοστό των συνειδητοποιημένων σπουδαστών ξαναδίνει ή θα ήθελε να ξαναδώσει αν είχε την ψυχική αντοχή.Ακόμη αναρωτιέμαι τι σημαίνει 'Πανεπιστημιοποιηση των Τει' μπροστα σ'αυτό το μαύρο χάλι.Για να υπάρξει αναβάθμιση πρεπει να αλλάξουν ριζικά (επίπεδο μόρφωσης,οργάνωση,εξοπλισμό,υποδομες,αξιολόγηση διδασκόντων κλπ)Γενικά σκέτη απελπισία αισθάνομαι οτι ευτελίζομαι εκεί περα νιώθω οτι απευθύνονται σε ανθρώπους με χαμηλό δεικτη νοημοσύνης ,ξεχνάω κι αυτά που ήξερα από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση. ΔΥΣΤΥΧΊΑ με ακαδημαϊκή ΕΠΙΚΎΡΩΣΗ και έρχομαι στα λόγια ενός πατέρα....Καιυποτίθεται ότι η σχολή μου ειναι απο τις σχετικα καλές σε επίπεδο αποκατάστασης δηλ. Θα μπορέσεις να βρεις δουλειά σε ένα φαστ-φουνταδικο.Εχει περάσει 1,5χρονος οι ακόμα ασχολουμαι με αυτήν τη ριμαδοσχολη.Πισογυρησμος δε θα υπάρξει δε μπορώ να τελειωσω μια σχολή υπό αυτές τις συνθήκες. Ξαναδινω με όσο κουραγιο μου απομένει.Πιστεύετε ότι με μεθοδικό διάβασμα απο δω και εις το έξης και λίγη τύχη θα καταφέρω να συγκεντρώσω έναν αξιοπρεπη αριθμό μορίων (16+)για να περάσω εκεί που πραγματικά θέλω; Υ.Γ ΣΥΓΓΝΏΜΗ Για το μεγάλο κείμενο απλά γράφω ότι νιώθω εξομολογούμαι και θέλω γνώμη πάνω σ'αυτό που με προβληματίζει.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που καταλαβαίνω, διαβάζοντας αυτά που έγραψες, είναι ότι δεν έχεις ένα ξεκάθαρο στόχο ακόμα. Δεν σου κάνει εκεί που είσαι κ θες απλά να πας κάπου αλλού, αλλά που? Βρες πρώτα τι θες, τι σου αρέσει, σε τι είσαι καλός/ή κ μόλις βάλεις το στόχο σου, τότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο κ θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.Όσο για τα μόρια, δεν έχει κάποιος από εμάς μαντικές ικανότητες. Αν διαβάσεις καλά θα γράψεις κ καλά. Το θέμα είναι να ξέρεις γιατί διαβάζεις, να έχεις ένα στόχο, ένα κίνητρο. Αν έχεις αυτά, το διάβασμα δεν θα είναι πλέον αγγαρεία, αλλά το μέσο για να φτάσεις εκεί που θες.Καλές γιορτές κ καλή τύχη ό,τι κ αν κάνεις!
Scroll to top icon