ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2018 | 19:07

Τι εννοεί η ποιήτρια;

4 μήνες σε σχεση. Τον τελευταίο καιρό τσακώνομαι με την κοπέλα μου γιατί η σχέση μας βαλτωσε όπως λέει επειδή δεν την πάω για καφέ στην Πάτρα (μένουμε Αγρίνιο), είμαι αντίθετος στο να κλείσω διακοπές από Σεπτέμβρη για Χριστούγεννα ( ξέρω εγώ αν έχω μέχρι τότε σχέση;) και γενικά όπως ισχυρίζεται δεν παίρνω πρωτοβουλίες για την σχέση μας (όπου πρωτοβουλίες βλέπε ταξιδακια απ' ότι έχω καταλάβει). Εννοείται στο Αγρίνιο βγαίνουμε κάθε μέρα και πάμε και για φαγητό αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω την διάθεση να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο κάπου. Γενικά δεν είναι ο χαρακτήρας μου πολύ των ταξιδιών είμαι πιο πολύ σπιτόγατος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αγνοήσω την σχέση μου και δεν θα πάω κάπου Χριστούγεννα ή καλοκαίρι. Βέβαια τις διακοπές θα τις πληρώσει μισα μισα αλλά το αυτοκίνητο πάντα θα το βάζω εγώ. Χθες λοιπόν την ρώτησα επειδή έλεγε ότι κουράστηκε από την σχέση μας αν θέλει να βλέπει εμένα ή εμένα στην Θεσσαλονίκη. Και μου απαντάει δεν μου αρκεί να βλέπω μόνο εσένα. Της ζήτησα χρόνο να σκεφτώ. Θέλω να χωρίσω. Ψάχνω άτομο να θέλει εμένα οπουδήποτε και όχι υπό προϋποθέσεις διακοπών. Τι να κάνω;
5
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ βαρέθηκα εγώ που τα διάβασα, να μη βαρεθεί η κοπέλα;Δηλαδή θες νέοι άνθρωποι να κλείνεστε στο σπίτι;Να μη σχολιάσω την τσιγκουνιά (μισα μισα αλλά βάζεις εσύ το αμάξι...σιγά ρε φίλε, όταν έρθει η ώρα για συντήρηση, ζήτα της να σου πληρώσει τα μισά, τι να πω πια!)Χώρισέ την να γλιτώσει.
Έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που της ζήτησες χρόνο να σκεφτείς είναι σαν να της είπες ότι θέλεις να χωρίσετε. Δεν σας βλέπω και ιδιαίτερα ψημένους έτσι όπως μας τα λες, οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές πλέον.
Ξέρω ζευγάρι που ένα από τα πολλά κοινά σημεία επαφής τους είναι ότι τους αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μπορεί να μην εννοεί κάτι, αλλά απλά να μην ταιριάζετε στην τελική. Μπορεί και να συμβαίνει αυτό που εντέχνως εκβιάζεις να σου πούμε, ξέρεις εσύ.
Scroll to top icon