ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2018 | 00:47

Ερώτηση

Οικονομικά ειμσι σε άθλια κατάσταση. Δουλεύω αλλά λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων, έχω μεγάλο πρόβλημα. Έχω στη ζωή μου, από κοριτσάκι 19 χρονών έναν άνθρωπο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, επιχειρηματίες με πολλές δραστηριότητες. Για αποφυγήν, χιλιομέτρων κραξιματος..Δεν του τα παίρνω,Δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα..δεν έχω ζητήσει ποτέ τίποτα. Το ερώτημα μου είναι, να ζητήσω τη βοήθεια του;; Δεν εννοώ χρηματική βοήθεια, εννοώ να με βάλει κάπου για δουλειά με έναν καλό μισθό (αυτή τη στιγμή βγάζω 550 ευρώ και τα έξοδα μου ανερχονται σε 1100)..Ντρέπομαι πάρα πολύ να του μιλήσω, όμως έχω φτάσει σε σημείο που χρειάζομαι βοήθεια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Απορώ γιατί δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αυτός μέσα στα λεφτά και εσύ στην ψάθα να παλεύεις για 550. Αν είστε πραγματικό ζευγάρι έπρεπε ήδη να σε έχει βοηθήσει με κάθε τρόπο. Και ξεκόλλα με την ψωροπερηφανια, όταν υπάρχει οικειότητα και αγάπη δεν συμβαίνουν αυτά.
Εγώ θα σκάσω αν δεν μάθω σε τι δουλειά μπορεί να σε "βάλει" και να βγάζεις ΚΑΙ τα έξοδα του μήνα, τα οποία ανέρχονται στα 1100€ όπως αναφέρεις, ΚΑΙ να μένουν και για σένα, να φας, ψωνίσεις, κτλ. Πόσο δηλαδή πρέπει να αμοιβεσαι; Σε τι δουλειά;
Για να σου πει κάποιος μια γνώμη χρειάζεται να ξέρει κάποια επιπλέον πράγματα. Τι σχέση έχετε; Αφού ξέρει την κατάσταση σου γιατί δεν προσφέρθηκε να βοηθήσει νωρίτερα; Γιατί δε ζήτησες εσύ βοήθεια; Τι άνθρωπος είναι; Τα έξοδα σου δε μπορείς να τα περιορίσεις; Μια δεύτερη δουλειά ίσως; Δεν είναι τόσο απλό. Προσωπικά έχω βρεθεί σε εξίσου δύσκολη θέση και δε ζήτησα βοήθεια. Δε λέω ότι έκανα καλά. Υπάρχουν δεκάδες παράμετροι που καθορίζουν κάθε φορά τη στάση μας.
Scroll to top icon