ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.12.2018 | 14:20

Οι υποτιθέμενες γιορτές

Έχω έρθει στο χωριό για τις " γιορτές" . Έχω να πω ότι είμαι σε μια φάση αηδίας για τα πάντα ακόμα και απέναντι απ' το σύντροφό μου.Πιστεύω έχω πρόβλημα γιατί κάθομαι και σκέφτομαι διάφορα επειδή δεν έχω τίποτα να κάνω. Με τον σύντροφό μου κάθε γιορτές πηγαίνουμε στις οικογένειες μας, εκείνος έχει άπειρους φιλους/ες και περνάει τέλεια ενώ εγώ δεν έχω κανέναν εδώ, κι όλο αυτό με κάνει να τον ζηλεύω, επειδή είναι κοινωνικός και ευπρόσδεκτος σε όλους. Εγώ τους φίλους μου τους έχω χάσει όλους από επιλογή μου, ήταν αυτό που λέμε ότι δεν ταιριάζαμε πλέων. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβάμαι μην τυχόν και μείνω μόνη μου, απλά θέλω να κάνω καινούριες παρέες που ξέρω ότι μπορώ αλλά στην πραγματικότητα δεν το κάνω γιατί είμαι εδώ στο χωριό 60 χιλιόμετρα μακριά απ' τη πόλη, δεν οδηγάω και όλο αυτό είναι προβληματικό διότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα ήθελα τόσο πολύ να φύγω να πάω να κάνω ένα ταξίδι πχ, και μόνη μου δεν έχω θέμα, απλά να φύγω από εδώ, πχ θα ήθελα να πάω να κάνω και μια έκπληξη στον σύντροφό μου, απλά δεν υπάρχει Φράγκο ούτε για δείγμα. Πόσο τέλεια θα ηταν όλα αυτά που σκεφτόμασταν να κάνουμε να το κάναμε την ίδια στιγμή χωρίς να μας εμποδίζει τίποτα. Πόσο ωραίο θα ήταν να έκανα γιορτές μαζί σου, κι ας είμαστε και οι δύο άθεοι και ας μη πιστεύουμε σε αυτά.Με έχει πιάσει αηδία απέναντι σου γιατί πάλι σκέφτομαι ότι με ξεχνάς κι ότι φλερτάρεις με την κάθε κοπελα που βρίσκεις μπροστά σου. Με έχει πιάσει αηδία γιατί βαριέμαι της διακοπές χωρίς εσένα.Με έχει πιάσει αηδία γιατί βλέπω παντού υποκριτικά χαμόγελα Με έχει πιάσει αηδία γιατί χωρίς εσένα όλα γύρω μου είναι άδεια και αδιάφορα. Με έχει πιάσει αηδία γιατί είμαι μόνη μου σ ένα μέρος που δεν θέλω να είμαι αλλά λόγο Χριστούγεννων το να φύγω απ' την οικογένεια μου είναι για αυτούς έγκλημα. Ουφ απίστευτο.Εύχομαι η νέα χρονιά να σας μπει δυναμικά με υγεία χαμόγελα πολύ τρέλα, άπειρα Ξίδια, μόρφωση, οι άνεργοι να βρούμε όλοι δουλειά κι όχι με 2,50 η 3€ την ώρα , αυτοί που είναι μόνη τους να βρουν αυτό που ψάχνουν, αυτοί που έχουν προβλήματα να τα ξεπεράσουν γρήγορα, εκείνη που είναι σε κατάθλιψη να σηκωθούν και να σταθούν στα πόδια τους, και για όλους τους ανθρώπους με προβλήματα υγείας να πάνε όλα καλά και να τα ξεπεράσετε.Εύχομαι όλοι και όλες στις ζωές σας( εκτός απ' τους φασίστες) να είστε όλοι καλά και να περνάτε τις γιορτές σας με αυτούς που αγαπάτε, τουλάχιστον κάντε το για εμάς που δεν μπορούμε, και μια συμβουλή, μακρυά από ανρθωπους που δεν σας κάνουν χαρούμενους και προπαντώς μακριά από ανθρώπους που είναι υποκριτές. Αυτά καλή χρονιά σε όλους( εκτός απ' τους φασίστες κάθε είδους, εσείς να πέσετε μέσα στο Μελιγαλά με τις ευχές μου)
1
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι κατά της λογοκρισίας, αλλά το να ''ανεβαίνει'' μία τέτοια εξομολόγηση η οποία εξυμνεί ένα έγκλημα και εύχεται την επανάληψη του εγκλήματος, πραγματικά με ξεπερνά.Απευθύνομαι δημόσια προς τη διαχείριση του παρόντος ιστότοπου με την παράκληση να αναθεωρήσει την έγκριση της παρούσης ''εξομολόγησης'' η οποία αποπνέει μίσος ενώ ''καταδικάζει'' το φασισμό.
Scroll to top icon