ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2018 | 00:03

18 και 21.

Μαζεύτηκαμε ένα πρωί σπίτι της μιας κολλητής και έλεγαν πόσο ωραίος είναι ο Γιώργος. Εγώ δεν τον είχα δει. Μου τον έδειξαν και όντως εντυπωσιάστηκα.Εκεινο το βράδυ,λοιπόν,θα βγαίναμε και τελευταία στιγμή έτυχε να είναι κι αυτός μέσα στα άτομα που δεν γνώριζα εκείνο το βράδυ. Μολις με είδε μου είπε χάρηκα και τα τυπικά όπως όλος ο κόσμος όταν γνωρίζετε.Οταν κάτσαμε στο τραπέζι,έκατσα από την έξω μεριά και λυσαξε να βρει καρέκλα να κάτσει δίπλα μου,ενώ καν δεν είχαμε χώρο εκει. Οταν είπα να πάω εγώ να κάτσω αλλού να κάτσει στην θέση μου,αρνήθηκε λέγοντας "δίπλα μου θα κάτσεις".Νόμιζα πως ήταν επειδή ήθελε να με γνωρίσει,καθως ήξερε τις περισσότερες κοπέλες. Μιλούσαμε τόσο ωραία εκείνο το βράδυ,μου προτεινε να βγω και μαζί τους για Χριστούγεννα την άλλη μέρα και για καφε. Την άλλη μέρα το πρωί έστειλε μηνυμα και μου επιασε την κουβέντα για το πόσο θέλει να πάω μαζί τους το βράδυ και να πάμε και για καφέ.Για καφέ δεν πήγα,αλλά βγήκα μαζί τους το βράδυ. Από την αρχή πριν καν μπούμε στο κλαμπ με προσέγγισε λέγοντας και την πρωτοχρονιά μαζί μας θα βγεις,στο λέω από τωρα και όλο τέτοια. Στο κλαμπ καθομασταν μακριά και μου έπιασε το χέρι και με τράβηξε λέγοντας "επιτέλους να σε έχω δίπλα μου". Ήταν η πιο άβολη στιγμή εβερ,καθώς μου κολλούσαν άλλοι 2 από την παρέα και κάθε φορά που ο Γιώργος με πλησίαζε,όλο και καποιος μας "χώριζε" επίτηδες. Μου είπε πως ενδιαφέρεται,πως νομίζει είναι ξεκάθαρο και ότι τον έχω τρελάνει. Κάθε φορά που με πλησίαζε κάποιος άλλος τον έσπρωχνε και προσπαθούσε να με φιλήσει..του έλεγα μην πίνεις πολύ και έλεγε "όσο δεν με φιλάς θα πίνω" και τα κατέβαζε μονορουφι μέχρι που έγινε λιώμα. Φιληθηκαμε. Σε μια στιγμή πήγα τουαλέτα και ήρθε και φώναζε μπροστά σε όλους πόσο με θέλει. Είπα ότι φταίει το ποτο,αν και τις πρώτες 3 ώρες ήταν τελεια και σήμερα μου είπε πολλές φορές να βγούμε για καφέ.Και απορώ,πως γίνεται να με προσεγγίζει ένα τόσο ωραίο παιδί που έχει οποια θέλει; Έλεγε συνέχεια "Έχουμε καιρό μέχρι τις 12 και μετά να ανέβεις Αθήνα". Δεν μπορώ να καταλάβω αν με θέλει για ξεπετα η κάτι σοβαρό. Φοβάμαι να μην πληγωθώ στο τέλος. Σε 2,5 εβδομάδες φευγουμε πάλι γιατί σπουδάζουμε σε διαφορετικές πολεις.. τι να κάνω.. τον θέλω ενώ δεν τον ξέρω καν καλά καλα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πολύ μικρούλα βέβαια, αλλά για ό,τι κι αν σε θέλει, πότε να προλάβεις να πληγωθείς βρε κουκλι μου σε 2,5 βδομάδες; Σκέψου μόνο ότι ένας κούκλος σε κυνηγάει, νιώσε θεάρα και μη κάνεις για παν ενδεχόμενο μεγάλα σχέδια. Και βλέπεις στη συνέχεια!
Scroll to top icon