ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2018 | 23:12

τι γνώμη έχετε;

γεια σας! υπάρχει περίπτωση να τα βρεις με κάποιον πρώην σου μετά από σχεδόν 4 χρονιά χωρισμού και ενώ έχετε και οι δύο κάνει κάποια σχέση και γνωρίσει άλλα άτομα στο μεσοδιάστημα; πόσες πιθανότητες θα λέγατε ότι υπάρχουν;
18
 
 
 
 
σχόλια
Έχω ξαναπεί ότι κάθε επανασύνδεση έχει τη δυσκολία ότι γνωρίζεις τον άλλον και κουβαλάς πληγές. Δεν αφήνεσαι όπως σε μια νέα γνωριμία. Είναι δύσκολο.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ίσως όμως να παίζουν λίγο ρόλο και οι λόγοι που χώρισαν. Πχ άλλο να χώρισαν λόγο απόστασης και άλλο λόγο απιστίας. Προσωπικά εγώ δεν θα προσπαθούσα καν, ειδικά αφού έχετε γνωρίσει κι αλλά άτομα στο μεσοδιάστημα.
γιατί έχει πάει με άλλους κι ας μην ήμασταν χωρισμένοι. Αν ήταν ο έρωτας της ζωής μας (και των 2 γιατί το να ήταν μόνο ο δικός μου δεν λέει κάτι) θα τα βάζαμε κάτω και θα λύναμε όποιο πρόβλημα οδήγησε στον χωρισμό.Είμαι απόλυτος το ξέρω, δεν προτρέπω κανέναν να είναι απόλυτος όπως εγώ σε αυτό το θέμα, απλά είπα τι θα έκανα εγώ προσωπικά (όχι οτι ενδιαφέρει και κανέναν δηλαδή, έτσι να΄χαμε να λέγαμε)
συμπέρασμα - δεν θα χανόταν τόσος πολύτιμος χρόνος αν οι δύο αυτοί άνθρωποι ήθελαν πραγματικά να είναι μαζί. Κάτι δεν λειτουργούσε, ίσως προέκυψε κάτι ανάμεσα τους που δεν το γνωρίζουμε όμως τίποτα δεν μένει άλυτο όταν και οι δύο καίγονται για να λυθεί, να το βρουν και να το προσπαθήσουν , δεν ζούμε σε ρομαντική κομεντί η ζωή προχωράει και όπως έδειξε η ζωή τους προχώρησε.. ( το λό με τόνο δίοτι δεν έχω ιδέα)
stemar εσύ συγκεκριμένα αυτό που ελπίζεις (αν ελπίζεις κάτι πάνω σε αυτά που έχεις πει παλιότερα) καλό θα ήταν να μην ελπίζεις. Απο την στιγμή που έχεις δει το ποιόν κάποιου ανθρώπου μην το ξεχνάς γιατί αυτό δεν αλλάζει. κι αν αλλάζει σπάνια και υπό προϋποθέσεις. Αν πάλι το λες για την εξ. τότε να ελπίζεις :P.(ok λολι λό, καλώς ήρθες όπως και να έχει!)
Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα μεσολάβησαν σίγουρα πολλά πράγματα, νέα άτομα, νέες καταστάσεις. Έχετε χάσει πολλά πράγματα ο ένας από τον άλλον κακά τα ψέματα! Επίσης αν πραγματικά θέλατε να είστε μαζί θα το προσπαθούσατε είμαι σίγουρη, για να προχωρήσετε και οι δύο μέσα σε αυτό το διάστημα σημαίνει πως δεν βοηθούσαν οι καταστάσεις! Σίγουρα πλέον έχετε αρκετά διαφορετικές ζωές. Κατανοώ ότι μάλλον θα ζήσατε κάτι ιδιαίτερο όμως ο χρόνος κύλησε.. διάλεξε.. Δεν θα ήθελα να σε απογοητεύσω όμως μετά από τέσσερα χρόνια το θεωρώ αρκετά δύσκολο να μπείτε και οι δύο στη διαδικασία αυτή!
Scroll to top icon