ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2018 | 00:08

Αντίκρισα κάτι πολύ φρικτοο!!

Την σκυλίτσα μου την λένε Λουσι.Ειναι 7 ετών, και την βρήκα στον δρόμο όταν ήταν 3 μηνών, και την πήρα, από την αρχή την αγάπησα παρά πολυ.Ειναι ράτσας μαλτεζ, Και καφέ.Απο πάντα ζούσε έξω στην αυλή, και την είχα δεμένη με το ευρύχωρο ξύλινο σπιτάκι της, το όποιον το έφτιαξα μόνος μου.Απο τότε που την πήρα δεν της έλειψε τίποτα.Της πήρα παιχνίδια, ρούχαλακια, κάθε 25 μέρες μπάνιο, βόλτες 2 φορές την μέρα, έπαιζα μαζί του, την είχα πάρει μαζί μου στην Σαντορίνη, στο οποίο έχω εξώχικο, και γενικά δεν της έλειψε τίποτα.Της είχα ότι εμβολιο χρειαζόταν με σκοπό να ήταν καθαρή.Η Λούσι, είχε κάνει 1 αποτυχημένη γεννά στα 5 της, με σκοπό να γεννήσει 1 νεκρό σκυλάκι, και μετά από 1 χρόνο, την στειρωσα, για να μην ζευγαρώνει.Τέλος πάντων, όλα τα παραπάνω σας τα είπα για να σας δείξω πως ήταν η ζωή του σκύλου μου.Πριν 1 μήνα περίπου, καθώς γυρνούσα από την δουλειά, αντίκρισα κάτι πολύ φρικτό, είχε περάσει το Λουρί γύρω από το λαιμό της, με σκοπό να πνίγηκε.Πραγματικα έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.Εβγαζε αφρους από το στόμα, και ανάσαινε λίγο,αλλά πριν το περάσω έξω από την αυλή, είχε ξεψυχήσει.Δεν ξέρω αν ήταν αυτοκτονία, πάντως από πάντα, ήταν ήσυχη, δεν πείραζε κανέναν,και ήταν και πολύ κοινωνική.Τωρα δεν ξέρω τι έγινε.Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει.?
4
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς, συλλυπητήρια! Κατά δεύτερων, γενικά δεν ξέρω κατά πόσο τα σκυλιά μπορούν να αυτοκτονήσουν. Γνωρίζω καλά πως όντως τα ζώα συντροφιάς μπορούν να περάσουν κατάθλιψη, ειδικά τα σκυλια, αλλά όχι και να αυτοκτονήσουν. Εγώ αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι γενικά δεν κάνει να δένονται τα ζώα σε αυλές κλπ για αυτόν ακριβώς το λόγο. Υπάρχει περίπτωση να μπερδευτούν με το λουρί τους εύκολα. Ίσως να εγινε κάπως έτσι και για αυτό κατέληξε. (Δεν το λέω για να σε κατηγορήσω, απλώς να το ξέρεις, αν ξανά έχεις ζωακι)
Καλύτερα να το συζητήσεις με τον κτηνίατρο γιατί εδώ δεν νομίζω ότι υπάρχει η γνώση να σου απαντήσουν. Παραδεχτείτε παιδιά ότι δεν γνωρίζετε κάτι πριν εκφέρετε γνώμη χωρίς γνώση. Δεν είναι ντροπή. Πάρα ταύτα συλλυπητήρια για το ζωάκι σου. Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα.
Αυτοχειρες παρθενες/ποιητες εχω ακουσει...Για σκυλι αυτοχειρ ,δεν εχω ακουσει κατι...Αλλωστε,κατα πως μας τα λες,δεν ειχε κ λογο να το κανει...Θα σου παρει καποιο καιρο να συνηθισεις την απωλεια...Συλλυπητηρια κ καλη δυναμη!
ενώ στην περιγραφή της ζωής του σκύλου γράφεις κατανοητά. Δεν κατάλαβα τπτ απο την περιγραφή του φρικτού περιστατικού. Τέλος πάντων, αν θες να πεις οτι η σκυλίτσα σου αυτοκτόνησε, δεν είναι λίγο too much να του κόψει του σκυλιού να αυτοκτονήσει;;; Λέω εγώ τώρα..
Scroll to top icon