ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2018 | 16:31

Κομπλεξ κατωτερότητας

Ρε παιδια , βλεπω μια τυπισα στο FB η οποία είναι 35.Εχει κανει ενα παιδι και εδω και 2 χρόνια,κάνει τις πολύ συχνές αναρτήσεις του στυλ: 1)Ax αγορι μου ανδρα της ζωης μου. 2)εισαι η ζωη μου ολη. 3) ο πριγκιπας μου(φωτο το παιδακι στον παιδικο σταθμο). και αλλα πολλα τετοια..... Και βλεπω σημερα οτι αυτη η ιδια γυναικαι που αγαπαει τοσο πολυ το παιδι της και μας εχει πριξει, εχει παει δηιμερο με τον ανδρα της στο εξωτερικο και κανουν σκι και το παιδι το εχει αφησει προφανως στη γιαγια ή την νταντα... Και θέλω τοσο πολύ να το γράψω στα σχόλια κατω απο τη φωτό .... ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ;;; EΣΥ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΑΡΔΙΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΡΙΗΜΕΡΑ;;; EΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ;;;;;; Το να κανεις ενας παιδι ειναι δωρο και κατι που γινεται, το να κανεις χιλιαδες αναρτησεις με αυτο το παιδι μεσα ειναι προβλημα, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΩΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ LIKE ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΙ FB ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.... Ε ΜΑΘΕ ΑΥΤΟ: NA ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.... ΤΟ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΖΩΟΝ!!! Πλεον δεν κανουν παιδια καποιες ,οπως και αλλα πραγματα δεν κανουν για να τα ευχαριστηθουνε. Τα κανουν για να αποδειξουν (ετσι νομιζουν) σε καποιους αλλους ΠΡΩΗΝ , ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥ, οτι ειναι ευτιχησμενοι και περνανε τελεια στη ζωη τους και να τους μπουνε στο ματι οτι κοιτα, εγω τα καταφερα, οτι ειναι οριμες γυναικες με οικογενεια και βρηκαν τη ζωη του πλεον!!!! Βρειτε πρωτα τον ευατο σας και μετα καντε και οτι αλλο θελετε ΑΝΩΡΙΜΟΙ !!! (Δεν αναφέρομαι σε ολους μονο σε οσες και οσους ανηκουν στην παραπανω κατηγορια)
14
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατί είναι κακό να το άφησε για να πάει κάπου με τον άνδρα της? Πιθανότατα είναι με τους παππούδες του, δεν το παράτησε στο δρόμο ούτε σε ίδρυμα.. Αυτή την υστερία που σου προκαλεί η ζήλια, να την κοιτάξεις...
Εγώ ξέρω ότι επειδή ανέβασε κάτι και προφανώς το έχει παρακάνει η κυρία αυτή ο φίλος ξέσπασε. Όταν εκθέτεις τη ζωή σου σε τέτοιο βαθμό στο Facebook και γράφεις βλακειες ε κάποια στιγμή θα τα ακούσεις κιόλας όταν τα λεγόμενα σου δεν συνάδουν με τις πράξεις. Εγώ έχω 2 φίλες που κάνανε παιδί την ίδια περίοδο και η μία ανεβάζει κάθε μέρα φωτογραφίες με εκφράσεις τέτοιου τύπου και η άλλη τίποτα..... Μάντεψε ποιος έχει το πρόβλημα!!!
Κάτι μου λέει πως οι "κάποιοι άλλοι πρώην παλιοί φίλοι" είσαι εσύ... Α! Και σε περίπτωση που κατακρίνεις το γεγονός ότι πήγαν ταξίδι χωρίς το παιδί, να ξέρεις πως αυτό ή κάτι πιο Light όπως ένα φαγητό οι δύο τους ή μια μπύρα είναι ό, τι σημαντικότερο για να μπορούν να ξεκουράζονται και να ανταπεξέρχονται στον απίστευτα απαιτητικό ρόλο των γονιών καλτύτερα... Με πιο καθαρό μυαλό, χωρίς ένταση.Σου εύχομαι να κάνεις κι εσύ ένα παιδί για να μη ζηλεύεις τις άλλες.
Πω πω κακία χρονιαρες μερες...Σορρυ που στο λεω, εσυ το χεις το κομπλεξ.Στο μονο που θα συμφωνησω μαζι σου ειναι στις φωτο μωρων και παιδιων στο fb, ουτε εγω θεωρω σωστο να τις βαζουν.Κατα τα αλλα, ασε τον κοσμο να διασκεδαζει οπως γουσταρει, δεν σου καναν τιποτα.
Θα συμφωνήσω με το ότι τα παιδιά δεν πρέπει να εκτίθονται στο νετ αλλά το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα θα πάει ένα τριήμερο με τον άντρα της δε σημαίνει ότι θα παρατήσει το παιδί της .¨ΕΛΕΟΣ τι χολή είναι αυτή που έβγαλες ρε συ ??
Εγώ προσωπικά που έχω συνομίληκο παιδάκι, με το έμεινα έγκυος διέγραψα το fb (δεν είχα και τίποτε άλλο) γιατί ήθελα κάτι τόσο όμορφο να το κρατήσω για μένα και όχι να το πουλάω για likes. Είναι προσωπική μου επιλογή. Όπως και επιλογή μας είναι να πηγαίνουμε παντού οι 3 μας και να μην αποχωριζόμαστε ποτέ γιατι ειλικρινά περνάμε τέλεια. Όχι επειδή θεωρούμε κάτι άλλο λάθος, αλλά γιατί έτσι προτιμάμε.Όμως ο τρόπος σου με ενοχλεί απίστευτα. Ποιο δικαίωμά σου καταπατείται αυτή τη στιγμή και αντιδράς έτσι; Ποιος ορίζει την κριτική επιτροπή στο διαγωνισμό καλής μαμάς δηλαδή; Και γιατί είναι λάθος μία μαμά που είναι το παιδί της όλη της η ζωή, να πάρει τον άντρα της να πάνε κάπου μόνοι; Το μόνο λάθος της ήταν που εκδηλώνει την χαρά της δημόσια και εκτίθεται με αποτέλεσμα να δίνει τροφή σε ζηλιάρικα άτομα σαν εσένα για βρωμόψυχα σχόλια. Με τρομάζουν άτομα σαν εσένα.
Συμφωνώ στο ότι δεν πρέπει οι γονείς να εκθέτουν τα παιδιά και τις στιγμές τους με αυτά στο ίντερνετ, αλλά σε κάθε περίπτωση καλή μου, η μάνα δεν είναι μόνο μάνα, έχει και ανάγκη να περνάει προσωπικές στιγμές και με τον σύζυγό της,τις φίλες της ή ακόμη και τον εαυτό της.Πού είναι το περίεργο στο να πάει ένα ταξίδι με τον αντρα της σαν ζευγάρι;
Βάλτε όσες αρνητικές μπορείτε ..γουστάρω.. Επίσης πραγματικά εύχομαι να μην έχετε παιδιά ώστε να πουλάτε την υποτιθέμενη ευτυχία σας στα σοσιαλ μίντια..."κ να τα παρκάρετε αλλού για να κάνετε την ζωουλα σας..." Μα κ αν έχετε σίγουρα κάποια στιγμή θα σας σταλεί ο λογαριασμός...(πιθανόν από τα παιδιά σας..) "Η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές και όχι μόνο..."
Είναι τόσο μπερδεμένο το κείμενο σου! Προσωπικά δε μου αρέσει η έκθεση των παιδιών αλλά και πάλι δε μου πέφτει λόγος. Αυτή είναι η μάνα του αυτή αποφασίζει. Δε σημαίνει πως είναι ανώριμη ή κακή μητέρα ή ότι το κάνει για να φανεί σε κάποιον πρώην; Και πως μπορείς εσυ να ξέρεις κάτι τέτοιο; Ακόμη καλά έκανε και πήγε ολιγοήμερο ταξίδι με τον άντρα της είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλει χρόνο το ζευγάρι. Έτσι κρατιούνται οι ισορροπίες. Και το παιδάκι μια χαρά περνάει με τη γιαγια ή την κυρία που το προσέχει. Τα παιδιά θέλουν ισορροπημένους γονείς. Τέλος το βρίσκω τελείως άστοχο να κρίνεις έτσι μια μητέρα της οποίας η συμπεριφορά εσένα δε σε επηρεάζει καθόλου.
Μάθε ορθογραφία ρε σούργελο και σταμάτα να κατασκοπεύεις τις ζωές των άλλων στο fb.Τι είναι το παιδί σακί να το κουβαλάει παντού μαζί της; Θα συμφωνήσω μόνο στο ότι δεν πρέπει να προβάλλονται έντονα τα παιδιά στο διαδίκτυο. Κυκλοφορούν πολλοί ανώμαλοι.
Ενταξει εμενα μου αρεσε αυτη η εξομολογιση..... Τη βρισκω καυστικοτατη και επικαιρη........ Τωρα σε οποιον δεν αρεσει μαλλον κανει τα ιδια και τον ενοχλει η αληθεια!!!!!
Scroll to top icon