ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2018 | 19:52

Μπερδεμένη

4ος μήνας που βλεπόμαστε. Δεν έχουμε σχέση, αλλά επικοινωνούμε πολύ και που και που κάνουμε σεξ.Όταν εκδηλώνει λίγο το ενδιαφέρον του παραπάνω προς εμένα μετά αποτραβιέται. Μετά κάνω και εγώ το ίδιο. Τον τεστάρω δεν επικοινωνώ μαζί του να δω αν όντως θα ασχοληθεί και ασχολείται. Και ενώ η χημεία μας και η επικοινωνία μας είναι πολύ καλή σα να υπάρχει ένας αόρατος τοίχος και μας κομπλάρει και τους δυο. Στο σπίτι του πάω πολλές φορές και κοιμάμαι εκεί.Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι καθόλου διαχυτικός το τελευταίο διάστημα και μόνο όταν είναι να φύγω θα με φιλάει σα να μη θέλει να φύγω και διακρίνω μια αμηχανία όταν είμαι εκεί.Και επειδή έχουμε κάνει και σεξ δεν το θεωρώ λογικό. Πως μπορώ να κάνω την ατμόσφαιρα να χαλαρώσει λίγο; Μήπως φταίει ότι και εγώ γενικά δεν είμαι πολύ διαχυτική; Όταν παίρνω πρωτοβουλία να τον φιλήσω εγώ κλπ πάντα ανταποκρίνεται.Γενικά ο τύπος είναι πιο ρομαντικού στυλ αλλά επειδή είναι και 10 χρόνια μεγαλύτερος μου θα περίμενα να είναι λίγο πιο δυναμικός.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θέλει σχέση. Βολεύτηκε και βολεύεσαι με το σεξ. Αν υπήρχε κάτι παραπάνω θα φαινόταν απ την αρχή. Αν σου αρέσει η τρέχουσα σιωπηλή συνεννόηση έχει καλώς, το να τρέφεις ελπίδες για κάτι που δεν υπάρχει εκεί μόνο θα σε βλάψει.
Scroll to top icon