ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2018 | 15:06

Αυτο

Βρεθήκαμε σε πολύ κακές συγκυρίες είναι η αλήθεια. Γι’αυτό και είπαμε πως δε μπορούμε να κάνουμε σχέση. Βλεπόμαστε λίγο το πολύ 1 -2 φορές την εβδομάδα και υπήρξαν και κάτι 15μερα που δε βρεθήκαμε καθόλου λόγω κακών συγκυριών πάλι. Το θέμα είναι ότι υπάρχει σύνδεση το βλέπω. Επικοινωνία κάθε μέρα, και όταν βρισκόμαστε αυτή η περίεργη αμηχανία. Σεξ έχουμε κάνει αλλά πολύ λίγο έχουμε βρεθεί μόνο για να πάμε μια βόλτα στα πεταχτά έχουμε κοιμηθεί μαζί χωρίς να ερωτοτροπήσουμε. Και επειδή ο καθένας στη ζωή του περνάει τις δικές του μαυρίλες τις λέμε ο ένας στον άλλον σα να έχουμε γίνει βάλσαμο ο ένας στον άλλον. Υπάρχει μια υπομονή, μια κατανόηση παρόλο που γκρινιάζει ο ένας στον άλλον για τις μαυρίλες του. Και δεν υπολογίζουμε το χρόνο που απλά περνάει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με μας αλλά θα σε ήθελα να υπάρχεις στη ζωή μου ακόμα και αν το ερωτικό στοιχείο φύγει. Νομίζω οτί αυτό που βρήκα σε σένα και αυτό που βρήκες σε μένα είναι σπάνιο.
7
 
 
 
 
σχόλια
ΟοΟχι φίλη, αυτό δεν είναι αποτέλεσμα κακής συγκυρίας, πιο πολύ μοιάζει με αποτέλεσμα χρόνιας ξηρασίας..Κακή συγκυρία είναι η παρακάτω ιστορία για παράδειγμα:Ενός ζευγαριού από την Αλάσκα, το οποίο αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη, έτσι για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο. Είχαν κανονίσει μάλιστα να μείνουν και στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Αλλά επειδή και οι δύο είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με σύνδεση στο internet. Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα από το e-mail και το στέλνει χωρίς να το αντιληφθεί στο Χιούστον σε μια χήρα που έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και πήγε να τσεκάρει τα mail από φίλους και συγγενείς.. Μόλις διαβάζει το πρώτο ,λιποθυμάει. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή. Το mail έγραφε:" Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα Θέμα : ΈφτασαΞέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.Υγ : Πολύ ζέστη εδώ κάτω, πάρε μόνο καλοκαιρινά !!!
Αν υπήρχε ερωτικό στοιχείο, δε θα μπορούσατε να κοιμηθείτε μαζί χωρίς να ερωτροπησετε.Δεν θα κρατιοσασταν. Και το σεξ δεν θα ήταν λίγο. Θα ήταν πολύ. Φίλοι είστε. Και αν.
Scroll to top icon