ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2018 | 18:05

Ίσως είναι καιρός να πάρω απόφαση..

..ότι δεν πρόκειται να γίνω ποτέ φυσιολογικό μέλος της κοινωνίας.Συναναστρέφομαι με τον κόσμο μόνο όταν είμαι υποχρεωμένος, είμαι νευρικός και μαλώνω εύκολα χαλώντας την διάθεση μου, νιώθω όλες τις προσωπικές σχέσεις σαν βάρη και όχι σαν κάτι θετικό.Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι στην ζωή μου αλλά μάλλον είναι καιρός να σταματήσω να προσπαθώ να είμαι "φυσιολογικός" ως προς το κοινωνικό κομμάτι. Αφού έφτασα 25 χρονών χωρίς να έχω καταφέρει κάτι το μέλλον δεν φαντάζει να καλυτερεύει και πολύ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εισαι πολυ μικρος για να αποφασισεις οτι εχεις καποιο σοβαρο προβλημα που δε φτιαχνει!Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να ζησεις και να χαρεις. Δοκιμασε να πας σε εναν καλο ψυχολογο που να ειναι και καλος ανθρωπος πρωτα, και να ξεκινησεις να αναζητησεις τι ειναι αυτο που σου συμβαινει και σε δυσκολευει τοσο και να εισαι σιγουρος οτι σταδιακα η ζωη σου θα γινει ομορφοτερη!Καλη επιτυχια!
Scroll to top icon