ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2019 | 16:55

Παίζουν ρόλο οι φίλοι;

Ένας που δεν έχει πια φίλους αλλά θέλει να βρει κοπέλα,έχει πιθανότητα να βρει καμία που να μην την ενδιαφέρει αυτό;Έχω αυτό το κόμπλεξ όταν είναι να γνωρίσω κάποια.Τί γίνεται δηλαδή εαν αυτή έχει πολλούς φίλους κι εγώ μόνο έναν;Eπειδή ακούω ότι πολλές ζητάνε fb για να τσεκάρουν φωτογραφίες σου με φίλους,μού κόβονται τα πόδια.Δηλαδή μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να κάνουν γνωριμίες;Oι άλλοι που για χ ψ λόγους έχουν χαθεί με τους φίλους τους,πρέπει να μένουν και χωρίς σύντροφο;
4
 
 
 
 
σχόλια
Όταν προσπαθείτε να κάνετε γκάλοπ και να βγάλετε συμπεράσματα βάσει απαντήσεων που θα δοθούν τυχαία εδώ για τις προτιμήσεις του άλλου φύλου, είναι τελείως άτοπο και χωρίς πρακτική χρησιμότητα. Σε άλλη γυναίκα μπορεί να έχει σημασία, σε άλλη να είναι αδιάφορο. Επίσης, μπορεί ακόμη και ''αρνητικό'' να το βρει, να έχεις άλλα ''θετικά'' που να την τραβήξουν περισσότερο.Καλή χρονιά να έχεις.
Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί η ποσότητα των φίλων να είναι σημαντικό κριτήριο. Πολλές φορές το να έχει κάποιος 1-2 φίλους δε δηλώνει πως δεν είναι δημοφιλής, αλλά πως δεν συνάπτει ψεύτικες σχέσεις και είναι μετρημένος. Αφού χάθηκες με παλιους φιλους, καλο θα ηταν να ψάξεις φίλους για σένα και όχι για μια κοπέλα. Η κοπελα που θα σε θέλει, θα θέλει εσένα και όχι τον περίγυρο.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να αποτελεί αυτό πρόβλημα. Και αν πάλι αποτελεί για μια κοπέλα, τι μπορείς να κάνεις; Ψεύτικες φιλίες για να αρέσεις; Αφού αυτός είσαι, αυτή είναι η ζωή σου, αυτές είναι οι επιλογές σου! Στήριξε τες και ο σωστός άνθρωπος θα έρθει!
Πόσο θα σε βοηθήσει αν σου πω αν για μένα ή για άλλες 100 που μπορεί να ξέρω αν παίζει ρόλο; Εμάς θες για κοπέλες σου;Δεν σ' ενδιαφέρει τι γνώμη θα έχει η κοπέλα που σε έλκει. Και η γνώμη της δεν θα είναι ένας λόγος που σε έλκει ή όχι;Λοιπόν αν θες ν' αναρωτιέσαι για το τι έχεις και πως θα κριθεί αυτό είναι η προσωπικότητα και η εμφάνιση. Αυτό όμως που θα πρέπει να σε νοιάζει είναι η συμπεριφορά σου ( φυσικά και του άλλου). Όμως καλύτερα να σε νοιάζει πως φέρεσαι και πως φέρονται παρά για το αν θα σε απορρίψουν λόγω κοινωνικότητας.Υ.Γ. Το ότι έχεις φίλους ή όχι μπορεί ν' αξιολογηθεί σε συνδυασμο με τα υπόλοιπα στοιχεία που θ' αντιληφθεί για σένα η άλλη. Προφανώς και αξιολογούμαστε όλη την ώρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σ' απορρίψει αλλά το βασικό αρνητικό που μπορεί να σκεφτεί (δεν είναι για όλες αρνητικό επίσης) είναι ότι θα κρεμαστείς πάνω της επειδή δεν έχεις φίλους. Αλλά είπαμε, να σε νοιάζει πως σκέφτεται αυτή που σ' αρέσει και κυρίως να δεις αν εσύ είσαι καλά με σένα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon