ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2019 | 00:47

Εμμονη στις γυναικες. Γιατι;

Η μητερα μου σχολιαζει συχνα την εμφανιση γυναικων. Κανει σχολια τυπου, τι ωραιο σωμα, τι ωραια ματια. Ειδικα οταν δει γυναικες με καμπυλες τοτε κολλαει. Αν παει καπου και δει μια που της αρεσε, οταν ερχεται σπιτι μου λεει για το σωμα της και μου περιγραφει λεπτομερως τι φοραγε. Τρελαινεται για καλλιστεια, gntm, my style rocks, shopping star. Τις χαζευει. Ωραια κοπελα, και ποιος δεν θα την θελει, λεει, κτλ. Αναρωτιεμαι μηπως ειναι λεσβια. Απο την αλλη ομως, ο πατερας μου εχει μια ανιψια που υπαρχει η φημη οτι πηγαινει με γυναικες. Η μητερα μου οποτε αναφερεται σε αυτη, μας την αποκαλει λεσβια με ενα υφος εντελως υποτιμητικο σαν να την λεει ανωμαλη.
6
 
 
 
 
σχόλια
Το οτι μιλα υποτιμητικα για την αλλη κοπελα δε δειχνει απαραιτητα κατι. Μπορει η μαμα σου να εχει εμμονη με τη μοδα και τα συναφη.Η ιδια περιποιειται τον εαυτο της?Οπως και να χει, φανταζομαι ειναι λιγο δυσκολο και ακομψο να ξεκινησεις μια τετοια κουβεντα μαζι της. Καλυτερα ασε τα πραγματα ως εχουν και ας ελπισουμε οτι δεν ειναι γκει η μαμα σου, οχι για κανεναν αλλο λογο περα απο την καταπιεση που λογικα θα εχει υποστει σε μια τετοια περιπτωση.
Αααα και η δικιά μου έτσι κάνει... Πολλές φορές με συγκρίνει κιόλας με άλλες κοπέλες και μου λέει "φαίνεσαι παιδάκι μπροστά τους, ντύσου λίγο καλύτερα, βάψου κλπ κλπ". Έχει απλό στυλ, αλλά το δικό μου είναι ακόμα πιο απλό...Δεν με ενοχλεί να σου πω την αλήθεια. Να αρχίσεις να της κάνεις κοπλιμέντα, είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθεί!
Πολλά γκέι άτομα θεωρούν την ομοφυλοφιλία ανωμαλία και όλη αυτή η καταπίεση εκφράζεται αρνητικά απέναντι σε άλλα γκει άτομα.Πόσες περιπτώσεις ομοφοβικών δεν έχουν γίνει γνωστές που τελικά ήταν και οι ίδιοι γκέι;Για να μην μιλήσουμε για την εκκλησία.
Θα συμφωνησω με το σχολιο. Ενω κι εγω πολλες φορες θαυμαζω αν μια κοπελα εχει καποια ωραια χαρακτηριστικα και μπορει να πω εκεινη την ωρα "α τι ωραια κοπελα", μετα δεν μου μενει τοσο πολυ ωστε να το συζητησω περεταιρω.Φυσικα αυτα ειναι μονο εικασιες, ποτε δεν μπορεις να ξερεις.
Scroll to top icon