ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2019 | 10:10

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ

Δε θέλω να με ακουμπάνε στα λεωφορεία (τραμ, μετρό, ηλεκτρικούς κλπ)!Δεν αντέχω να με σπρώχνουν και να τρίβουν πάνω μου όλα τα πράγματα που κουβαλάνε..ασυναίσθητα και επίτηδες..Σ Ι Χ Α Ι Ν Ο Μ Α Ι...και σιγά σιγά σιχαίνομαι και τη νοοτροπία στην ελληνική κοινωνία η οποία με ευκολία σου βγάζει το μάτι για μια καλύτερη θέση...Πείτε μου παραλογίζομαι;
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν παραλογίζεσαι καθόλου. Τα μμμ στην Ελλάδα είναι πενταβρώμικα και αποπνικτικά γεμάτα, όχι επειδή είμαστε Τόκιο και ο πληθυσμός εξυπηρετείται από συγκεκριμένα οχήματα δυσανάλογα του πληθυσμού, αλλά επειδή ΔΕΝ πληρώνει κανείς. Αισθάνομαι τελείως χάπατο που χτυπάω κάρτα ενώ με σπρώχνουν οι μαλάκες από πίσω να περάσουν με το δικό μου. Λες κι εγώ είμαι ο Ωνάσης και τα σκορπάω σαν πετσετάκια. Υπάρχει μέριμνα για φοιτητές, χαμηλόμισθους και άνεργους για τις μετακινήσεις. Αλλά έλεγχος; Πουθενά!Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουμε να μας αγγίζουν ξένοι, ειδικά όταν στριμωχνόμαστε ανάμεσά τους. Είναι προτίμηση, ούτε ιδιοτροπία ούτε σημαίνει ότι δεν πηδιόμαστε καλά και με ευχαρίστηση, αμέσως να πεταχτείτε όλοι. Τέλος, αναφορικά με το "πατώ επί πτωμάτων" το βλέπω καθημερινά στον χώρο εργασίας μου με φακελογιατρούς χασάπηδες της κακιάς ώρας, πανεπιστημιακά σκουπίδια στο έλεος της κάθε κυβέρνησης και βύσματα με τουπέ. Όπως είπε και ο τρελός κεφτές, από την μεμψιμοιρία θα προτιμήσω κι εγώ σε κάποια φάση να φύγω έξω. Η Ελλάδα έχει πάρει σε όλους τους τομείς την θέση που αρμόζει στην πλειοψηφία των ανθρώπων της. Τον πάτο.
Δεν ξέρω τι λένε οι από πάνω σχολιαστές, ένα είναι σίγουρο όμως οτι τα ΜΜΜ έχουν καταντήσει αηδία για πολλούς λόγους. Αν δεν αντέχεις φύγε εξωτερικό που είναι απείρως πιο καλά.
Ακριβώς έτσι όπως τα λέει ο φίλος από πάνω, ο Φρόιντ έλεγε, ότι οι καλύτεροι εραστές, είναι αυτοί που δεν σιχαίνονται. Τώρα στο θέμα σου θέτεις ουσιαστικά 2 ερωτήσεις, στην πρώτη είσαι λάθος. Αν δεν σε αρεσει να σε ακουμπάνε πάρε ταξί. Για να τα θέσω με μια άλλη προοπτική, σκέψου ότι στην στοματική κοιλότητα έχουμε δύο παραπάνω αποικίες βακτηρίων, απ'ότι έχουμε στον ποπό. Στην δευτερη ερώτηση σου, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.
Scroll to top icon