ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2019 | 17:07

Μετανιωνω

Οσο περνανε τα χρονια συνειδητοποιω οτι ενας απο τους πολυ τοξικους ανθρωπους που περασαν απο τη ζωη μου,ημουν εγω..Τοτε,ειχα τη πεποιθηση οτι ειμαι "τελεια": δοτικη,καλοψυχη,προσχαρη,ευαισθητη,αγαπησιαρα. Και οσο περνανε τα χρονια και με γνωριζω καλυτερα,καταλαβαινω οτι ζουσα σε πλανη και μια ψευτικη εικονα που ειχα πλασει για εμενα. Της μαζεμενης,ευαισθητης κοπελας που ολοι πληγωνουν,σαν ευκολο θυμα που ηταν.. Διολου θυμα δεν ημουν. Ημουν μια κομπλεξαρα,που φοβοταν να δειξει τα συναισθηματα της. Δεν ηθελα να δειχνω την αγαπη μου,ακομαι και ας για καποιους ανθρψπους θα πεθαινα,ακομα και σημερα-χρονια μετα- να ειχα επαφες. Ημουν κρυα,κλεισμενη στον εαυτο μου,και φοβομουν οτι αν δειξω λιγο παραπανω αγαπη θα με παρατησουν ή θα με χλευασουν. Αχ εαυτε μου,ποσο λαθος σε εκτιμησα..Και ετσι τους εχασα,λογω της "αδιαφοριας" που εβγαζα.Για αυτους τους δυο ανθρωπους που "εχασα" και τους αγαπω ακομη,και ας μην το ξερουν•και ας μην το μαθουν ποτε..
4
 
 
 
 
σχόλια
Μην κρίνεις τόσο αυστηρά τον εαυτό σου. Δεν είσαι ή το ένα ή το άλλο. Είσαι όλα αυτά μαζί. Το ότι είσαι κρύα και κλεισμένη, δεν αναιρεί και το ότι μπορεί να είσαι ευαίσθητη και δοτική. Οι άνθρωποι είμαστε πολύπλοκοι και πολύπλευροι. Και κυρίως εκφράζουμε διάφορες πτυχές μας ανάλογα τους ανθρώπους, τις συγκυρίες, και την εκάστοτε ωριμότητα. Σημασία έχει που κατάλαβες κάποιες συμπεριφορές. Δεν είναι ποτέ αργά να εκφράσουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που μας νοιάζουν. Βασικά, καλύτερα καθυστερημένα παρά να μείνεις με το παράπονο.
Scroll to top icon