ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2019 | 12:56

Αισθάνομαι τόσο χάλια

Γιατί έχω ένα απίστευτο άγχος σχετικά με ένα θεμα. Αν πραγματικά ισχύει αυτό θα καταστραφεί η ζωή μου. Δεν θα μπορέσω ποτέ μου να αποκτήσω σχέση. Πλέον δεν έχω όρεξη για τίποτα. Άλλες φορές κλαίω και άλλες φορές έχω νεύρα με τα πάντα. Ξυπνάω κάθε πρωί με μια συγκεκριμένη σκέψη: τελικά σε τι συμπέρασμα κατέληξα για τον εαυτό μου; Και φυσικά δεν καταλήγω πουθενά. Νιώθω απίστευτα μπερδεμένη και φοβάμαι κι όλας να μάθω την αλήθεια. Δεν θα μπορέσω να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι δεν θα μπορέσω να ζήσω τον έρωτα και ότι δεν θα έχω δίπλα μου κάποιον που θα αγαπώ. Και είμαι μόλις 18... Δεν ξέρω τι να κάνω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Μη τρελαίνεσαι! Θα εκπλαγείς πόσοι με πόσα προβλήματα και πόσο σοβαρά, μπορούν και να έχουν σχέση και να ζουν τον έρωτα και να ζουν την ζωή τους ανάμεσά μας. Στην ηλικία που είσαι, πάρα πολλά πράγματα φαίνονται βουνό. Θα συμφωνήσω με Ελαφηβολιώνα και πιστεύω ότι αν μιλήσεις ανοιχτά, έστω και εδώ, ίσως δεις ότι είναι πιο διαχειρίσιμα από όσο έχεις βάλει με το νου σου.
Scroll to top icon