ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2019 | 23:43

Είμαι κοπέλα και μου αρέσει μία κοπέλα

Είναι συνάδελφος αλλά είμαστε σε διαφορετικά τμήματα. Είμαι 30 και είναι 31. Η αλήθεια είναι πως δεν την βλέπω πολύ συχνά, άρα ούτε μιλάμε συχνά, λόγω δικής μου έλλειψης χρόνου στην δουλειά. Η κοπέλα αυτή άρχισε να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον πριν ακόμα ξεκινήσω τη δουλειά, και αυτό έγινε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας χωρίς ωστόσο να έχουμε δει η μία την άλλη. Είχα ακόμη και την παράλογη ιδέα ότι και εκείνη ενδιαφέροταν λόγω κάποιων "κατά λάθος" κλήσεων που μου έκανε. Αφού λοιπόν την γνώρισα και από κοντά και ερχόμουν σε επαφή μαζί της σχεδόν σε καθημερινη βάση, άρχισε να μου αρέσει όλο και περισσότερο. Πέρα από την παράλογη ιδέα που είχα, νομίζω πως και εγώ αρέσω σε εκείνη. Είναι κάποια σημάδια που δείχνει που μερικές φορές με κάνει και αναρωτιέμαι. Είναι ο τρόπος της, είναι η συμπεριφορά της και το βλέμμα της. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά θα ήθελα να το ανακαλύψω και να το επιβεβαιώσω. Και κάπου εδώ θα ήθελα και την δική σας βοήθεια. Αν λοιπόν υποθέσουμε πως η κοπέλα είναι straight πως θα ήταν η κατάλληλη προσέγγιση χωρίς να "προσβληθεί"; Πώς θα προτιμούσατε δηλαδή μία κοπέλα να σας δείξει το ενδιαφέρον της έτσι ώστε να της πείτε/δείξετε ότι δεν ενδιαφέρεστε ή/και ενδιαφέρεστε; Θα προτιμούσατε κάτι πιο ευθέως "είμαι ερωτευμενη μαζί σου/μου αρέσεις" ή κάτι πιο τρυφερό όπως ένα χάδι στο χέρι; ή μήπως κάτι πιο διακριτικό και ευγενικό όπως μια πρόταση για έξοδο οι δυο μας και να φανεί σιγά σιγά; (υπόψιν δεν θα αναφέρω κάτι ούτε θα κάνω κάποια κίνηση αλλά κάποια στιγμή ο τρόπος μου, η συμπεριφορά μου και το βλέμμα μου θα με προδώσουν).
3
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι σε χώρο εργασίας οπότε η διακριτικότητα θα πρέπει να υπάρξει.Η καλύτερη λύση είναι να της προτείνεις να βγείτε οι δυο σας. Θα σου έλεγα να μην το πεις ευθέως αρχικά γιατί έχω παρατηρήσει πως όταν λες ευθέως ¨ξέρεις μου αρέσεις¨ και μάλιστα ο άλλος δεν το περιμένει παθαίνει ένα μινι σοκ , αντιθέτως αν της βάλεις την ιδέα στο μυαλό , θα έχει χρόνο να το επεξεργαστεί.Μετά μάθε την άποψή της για τους / τις ομοφυλόφιλους/λες. Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσει και υπάρχει ένας χώρος εργασίας. Αν η άποψη της είναι θετική , δεν σημαίνει οτι είναι κιόλας ομοφυλόφιλη ή αμφί. Οπότε το επόμενο βήμα είναι να μάθεις αν είναι ελεύθερη και διαθέσιμη είτε είναι με γυναίκα είτε με άνδρα. Πιθανόν να μην τα μάθεις σε μια έξοδο. Καλή επιτυχία.
Θα συμφωνήσω με την έξοδο οι δυο σας. Κάπου χαλαρά, για φαγητό ή ποτό, που να μπορείτε να μιλήσετε. Μπορεί από το πρώτο βράδυ να μην φανεί τίποτα. Ξαναβγείτε.Φαντάζομαι πως αν έχει διάθεση να μιλήσει και να ανοιχτεί, κουβέντα στην κουβέντα κάτι θα καταλάβεις κάποια στιγμή, δε μπορεί.Ξαναγράψε μας αν βγείτε!
Scroll to top icon