ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2019 | 02:27

Ερώτηση

Τι θα κάνατε αν η σύντροφός σας αγαπούσε κάποιον στο παρελθόν πολύ περισσότερο από ότι αγαπάει τώρα εσάς; Ξέρετε από την ίδια ότι είχε πέσει στα πατώματα για κάποιον που την εγκατέλειψε και όσο ήταν μαζί το έζησε με πολύ περισσότερο συναίσθημα από όσο βγάζει μαζί σας. Το σεξ φανταστικό και συχνό μεταξύ σας αλλά κατά τα άλλα η καρδιά δεν καίγεται όπως με εκείνον. Αγαπάει αλλά όχι όπως εκείνον. Ηλικίες στα 45.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να σε κράζουνε τώρα, αλλά εν μέρει έχεις ένα άλφα δίκιο. Πόσες γυναίκες ή και άντρες διατηρούν μία σχέση έχοντας όμως κρυφό κόλλημα με πρώην σχέσεις; Αν δεν σε καλύπτει ή υπάρχουν σημάδια ότι είναι ακόμα κολλημένη με πρώην, λήξε ό,τι έχετε. Διαφορετικά κόψε τις μαλακίες με το πάτωμα. Συνήθως αυτά γίνονται γύρω στα 20-25. Μετά ωριμάζεις.
Ηλικίες στα 45; Μήπως ήθελες να γράψεις 15; Συγνώμη αλλά τόση ανασφάλεια σε αυτή την ηλικία; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι είσαι πολύ ερωτευμένος αλλά και πάλι …
Νομίζω ότι μια φορά πέφτει κανείς στα πατώματα. Μετά αγαπάει ξανά, αλλά ξέρει πως να φροντίσει τον εαυτό του και να μην χάσει κάθε ισορροπία. Δεν λέω ότι ο άνθρωπος πληγώνεται μόνο μια φορά, απλά κάπου μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι όλο αυτό και οι αντιδράσεις σου είναι πιο μετριοπαθείς. Το ερώτημα είναι αν είχε ξανά την επιλογή να είναι μαζί του, θα διάλεγε εκείνον η εσένα; Αυτό πρέπει να σκεφτείς.
Αν δεν ήμουν τρολ, θα χώριζα. Γιατί προφανώς είμαι ένας ανώριμος που νομίζει ότι ο δείκτης αγάπης μετριέται με το πάτωμα γιατί έχω πολλές ανασφάλειες κι αυτό με κάνει κακή επιλογή για τους άλλους.Έπειτα θα πήγαινα σε έναν ειδικό να δω από που πηγάζει η ανάγκη μου για επιβεβαίωση και θα προσπαθούσα όσο γίνεται ν' αρχίσω να σκέφτομαι και να κατανοώ καλύτερα. Δεν θα με άντεχα ως τέτοιον 45χρονο αλλά ούτε ως τέτοιο τρολ. Αν λέμε, δεν μπορούσα να πάψω να γράφω τρολλιες (λες και δεν μπορώ να ρίξω μια πασιέντζα ας πούμε!) θα κοίταζα πρωτίστως για μένα να γράψω κάτι πιο διασκεδαστικό κι όχι να χασκογελάω επειδή τους ξεγέλασα και μ' απάντησαν σοβαρά.
Scroll to top icon