ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2019 | 17:32

Λύστε μου για απορία ..

Γιατί ενώ δουλεύω κάθε μέρα 06.00-16.00 πρέπει να σηκωθώ στο λεωφορείο για να κάτσει ένα πεντάχρονο ;; Μην τρελαθούμε τελείως !Αφου θέλατε παιδιά λουστείτε τα
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί με ένα φρενάρισμα μπορεί να χτυπήσει. Δεν έχουν τόση δύναμη για να κρατηθούν κι επίσης αποσπάται η προσοχή πολύ εύκολα και μπορεί να αφήσουν το χεράκι τους.
Βρίσκω κάπως κακία και υπερβολική την τελευταία σου πρόταση.Αλλα γιατί πρέπει να το κάνεις αν όντως δεν έχεις κουράγιο να είσαι όρθια;(σε περίπτωση που δεν έχει άλλες θέσεις ελευθερες.)Τα παιδακια μπορούν να σταθούν και όρθια για λίγο χωρις να κουράζονταιΚαι μπορούν να τα προσέχουν και οι γονείς τους.Απλα τους λες ότι είσαι κουρασμένη για να σηκωθείς και τέλος.Απο την άλλη αν είναι κάποιος που έχει όντως ανάγκη σηκώνεσαι βέβαια.
Είναι σεβαστη η κούρασή σου,δε το συζητώ! Απλώς το θέμα είναι ότι ένα μικρούλι "κινδυνεύει" περισσότερο σε ένα μμμ,με την έννοια ότι μπορεί σε κάποιο απότομο φρενάρισμα να μην έχει τα απαραίτητα αντακλαστικα..ή που ακόμη είναι μινιόν να μη το χτυπήσουν ή σπρωξουν μεγαλύτεροι. Και ποοοσες φορές θα τύχει να είναι τόσο γεμάτο το λεωφορείο ή οποιοδήποτε μεσο για να έχει και παιδιά μέσα να σηκωθείς??
Scroll to top icon