ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2019 | 20:28

...

Γνωριζομαστε, βγαινουμε ενα ραντεβου, με φιλαει, παει να προχωρησει τη φαση, του το κοβω. Συζηταμε το ιδιο βραδυ, του λεω οτι εγω θελω να το παμε αργα. Μου λεει και αυτος οτι θελει να δωσει χρονο, να γνωριστουμε κλπ.Δευτερη φορα που βρισκομαστε το παει κατευθειαν στο σεξ. Του αναφερω τα δικα του λογια, οτι ηθελε να δωσει χρονο. Η απαντηση: ναι αλλα δεν ειπα ποσο χρονο...Εγω ημουν ξεκαθαρη το πρωτο βραδυ. Του ειπα οτι δεν θελω κατι περιστασιακο απλα να περναμε καλα και οτι αν ψαχνει κατι τετοιο να μου το πει για να μη χανουμε το χρονο μας.Γιατι δεν μπορουσε να το πει απο την αρχη αφου του εδωσα και την ευκαιρια και του ξεκαθαρισα οτι δεν θελω μονο σεξ; Υποτιθεται 3 εβδομαδες τωρα θα σκεφτοταν αν θελει να το παει με το δικο μου ρυθμο. Ημουν σιγουρη οτι δεν θα σκεφτοταν τιποτα αφου ηξερε πως δεν θελει να το παμε πιο αργα και ηθελε απλα να κανουμε σεξ.Μου αρεσε παρα πολυ και ακομα μου αρεσει. Δεν τον εχω δει απο τοτε αλλα θα τον δω συντομα και θα τον βλεπω καθε βδομαδα γτ βρισκομαστε στον ιδιο χωρο αναγκαστικα. Ξερω οτι οταν τον δω θα γινουν πιο εντονα τα συναισθηματα ξανα. Σκεφτομαι να κανω σεξ μαζι του μονο για να μου φυγει το απωθημενο. Απο την αλλη φοβαμαι μην κολλησω περισσοτερο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Οταν καποιος μας γουσταρει ειναι λογικο να σκεφτεται κ το σεξ...Τωρα θα μου πεις " κ να μη μας γουσταρει, μπορει να σκεφτεται το σεξ..."Για να ειμαι ειλικρινης , η απαντηση του δεν μου αρεσε αλλα συμφωνω με τους προλαλησαντες...(Ειδικα με τον SimosZ)
Και τι θα πάθεις αν κάνεις σεξ από το δεύτερο, τρίτο ραντεβου; Σε κάνει αυκολη; Σταματήστε πια μεβαυτη την καραμέλα, όσο την πιπιλατε, τόσο διαιωνίζεται. Έχουν δικαίωμα και οι γυναίκες στο σεξ. Μπορείς κάλλιστα να κάνεις σεξ στο δεύτερο ραντεβού, και οποτε θες γενικα,και μια χαρα σχεση να κανεις. Επισης, το σεξ είναι βασικό. Τραβιομαστε ένα μήνα Καιβτελοε δεν ταιριάζουμε στο σεξ. Απόλαυση είναι. Δεν λέω να το κάνεις ενώ δε θες, αλλά όχι να μη θες για λάθους λόγους.
Scroll to top icon