ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2019 | 19:23

Αν με θελει, τοτε γιατι;

Ενα αγορι απτη γειτονια, μου ειπε οτι του αρεσω απο πολλυ καιρο και ετσι αρχισαμε να μιλαμε. Το θεμα ειναι οτι καθε μερα σταματαει στα ξαφνικα στα μεσα της κουβεντας, και εξαφανιζεται για ωρες ολοκληρες. Και αν δε του στειλω, τοτε δε στελνει μεχρι το αλλο πρωι. Και αν του στειλω τοτε λεει καθε φορα την ιδια δικαιολογια "δεν ηθελα να σε ενοχλω". (Ενω ποτε μου δεν εδειξα οτι με ενοχλει.) Και επειτα, μιλαμε 1 βδομαδα και δε ζητησε να συναντηθουμε ακομα, και οταν μιλαω για συναντηση δεν κανει τιποτε. Και με ολα αυτα τα σημαδια, υπεθεσα οτι μαλλον μετανιωσε και δε με θελει πλεον. Και τον ρωτησα πολλες φορες και το αρνηθηκε. Τον ρωτησα κιολας αν παιζει κατι με αλλην, και ειπε "οχι, δεν μου αρεσει να κοροιδευω". Και γενικα οσο μιλαμε δειχνει οτι δεν εχει και πολλη ορεξη, για κουβεντα. Αλλα επιμενει οτι με θελει. Ε τοτε τι παιζει; Γιατι δε λεει; Εγω του λεω ξεκαθαρα οτι μαρεσει να μιλαμε, και δε με ενοχλει. Δε καταλαβαινω. Βοηθεια..
1
 
 
 
 
σχόλια
σορρυ αλλά μου ακούγεται για μαμουχαλο. τι ηλικία εχει;Επίσης υπάρχει τρόπος να τον κάνεις να αποφασίσει. ο ενας τρόπος ειναι να τον αγνοησεις λίγο και εσυ. Ο άλλος είναι να του ξεκαθαρισεις οτι αν δεν δείξει ενδιαφέρον θα σταματάτε να μιλάτε. Στη τελική κανείς δεν έχει χρονο για χάσιμο επειδη ο αλλος προφανως δε ξερει τι θέλει.Και οι αντρες από κάτω μην αρχίσετε τα σουξουμουξου μανταλακια. Και αντρας να το γραφε αυτο και να λεγε για κοπελα το ιδιο θα γραφα. Είμαστε άνθρωποι, και προσωπικά παντα ηθελα να ξερω που πηγαινω και αν με καποιον μπορω να παω καπου ή όχι.
Scroll to top icon