ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2019 | 14:06

διαφορες ηλικιας κλπ

Λοιπον διαβαζω λαιφο εδω και καιρο εχω ανεβασει κιολας αρκετες φορες θεματα μου εδω και σας ευχαριστω οσους με εχετε βοηθησει...ωστοσο αυτο δεν ειναι ακριβως θεμα απλα κατι που θελω να εξομολογηθω....ειμαι κοπελα 18 ετων λογω συγχησης περσυ ξαναδινω φετος...και να μην τα πολυλογω παιζεται μια κατασταση με καποιον( τωρα που δινω βασικα οχι τοσο απλως μιλαμε) ....περσυ λοιπον,εκανα ενα,προφιλ σε ενα σαιτ και επεσα πανω στη φωτο του παιδια δεν ξερω γιατι αλλα κολλησα ..δεν,περιμενα οτι θα μιλουσαμε ποτε αλλα εν,τελει εστειλε αυτος και με,τα πολλα πολλα ηρθε με ειδε...το μονο ΜΙΚΡΟ θεματακι ειναι οτι εχουμε 26 χρονια διαφορα....ηρθε δυο φορες ως τωρα μεν ηταν και αλλες κανονισμενες αλλα δεν μας βολευαν ενταξει παιχτηκε κατι ερωτικο και ειμαστε στη φαση που μιλαμς καθε μερα κλπ ..και μαντεψτε το καλυτερο...η σχολη που θελω ειναι στην πολη του...τωρα δεν ερχεται κανουμε,υπομονη εως να δωσω....αλλα ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι υπεροχος απο την πρωτη φορα που τον ειδα επαθα πλακα και μ αρεσει και σαν τροπους...δεν εχει γαμο παιδια κ τα σχετικα οποτε ολα καλα,....ανοιχτηκαμε στην πορεια μιλαμε κλπ ...ειχα και αλλες σχεσεις πριν αυτον οποτε ειμαι χαλαρη...αλλα μ αρεσει που θελει να με βοηθησει με κατι θεματα που εχω και γενικα μου εχει πει για τη ζωη του περναω ομορφα και αν ερθω θελει να κανιυμε,βολτες να,περναμε χρονο μαζι κλπ...δεν ξερω αν βγαλει σε σχεση η απλα παρεα κ επαφη οπως και να εχει ευχηθειτε να περασω εκει που θελω και να συνεχιστει καλα ολο αυτο.... .......ΥΓ.για την κοπελα,που ειναι ερωτευμενη με τον καθηγητη της επειδη και αυτοι εχουν τοσα χρονια διαφορα οπως προσεξα οπως στη δικη μου κατασταση πες του αν δεις την εξομολογηση οτι εισαι ερωτευμενη μαζι του δεν εχεις να χασεις κατι ..αν δεν το πεις παντα θα αναρωτιεσαι τι θα γινοταν αν...ετσι για να σας λυθει η περιεργεια εγω πρωτη τον ρωτησα αν ποτε θα ηθελε να προχωρουσε κατι με εμας και καλα υποθετικα και οριστε που ειμαστε τωρα........ΥΓ απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου και σορρυ για το σεντονι (μακαρι να ανεβει) ΥΓ δωστε θετικη ενεργεια να πανε ολα καλα
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλά για την διαφορά ηλικίας δεν θα σου πω κάτι γιατί φαντάζομαι δεν έχεις και όνειρο να τον παντρευτείς,απλά πρόσεχε μην έχει γυναίκα και παιδιά και μπλεχτείς σε καταστάσεις που είναι άσχημες .Ότι και να σου πούμε εμείς εσύ πάλι θα το προχωρήσεις μαζί του απλά συγκεντρώσου στο διάβασμα και στους στόχους σου .
Είσαι 18 και αυτός 26 χρόνια μεγαλύτερος άρα 44 χρόνων. Δεν θέλω να φανώ ο κακός της υπόθεσης, αλλά σε έχει για να παιζει και να λέει στους φίλους του ξέρει πηγαίνω με μια 18 χρονη. Όπως και ένας 20 χρόνος με μια 40 χρονη, το ίδιο πράγμα είναι. Άποψη μου σβήσε τα πάντα, μην του ξαναμιλήσεις και συγκεντρουσου στα παιδιά της ηλικίας σου. Όταν υπάρχει διαφορά τέτοιας ηλικίας το μόνο που νοιάζει τους ανθρώπους είναι η ερωτική επαφή.
Κοριτσάκι έχεις το μυαλό πάνω από το κεφάλι, μ'αρέσει που τον λες και "παιδί". Αν η "σύγχυση" που σε εμπόδισε στις εξετάσεις σου πέρυσι ήταν το γκομένισμα με τον τύπο σε σάιτ του είδους, προβλέπω οτι θα ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο και φέτος. Σοβαρός άνθρωπος κι αυτός, χαρά που θα κάνουν αυτοί οι έρμοι οι γονείς... Παροτρύνεις και την κάθε μαθητριούλα να την πέφτει στον καθηγητή της. Υπέροχα. (Αφού δε με σηκώνει το κλίμα ρε γμτ γιατί γύρισα)
Scroll to top icon