ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2019 | 21:59

Όπως στις ταινίες

Θέλω μια φορα να ερωτευτώ οπως στις ταινίες.. Να μπω σε ενα μπαρακι να με φλερταρει ένας τυπος που προηγουμένως με καρφωνε με το βλεμμα του, να φύγω μαζι του απο το μπαρ και να καταλήξουμε κοντα σε μια θαλασσα που πινοντας τις μπυρες μας θα μιλαμε μεχρι την ανατολή του ηλιου. Μετα θα με αφησει σπιτι αποχαιρετώντας με ενα φιλί και θα μου δωσει υποσχεση οτι θα ξαναβρεθούμε. Ισως να θελουμε αργα πραγματα, ισως η βιασύνη να μας ξενερώνει.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς όπως λένε οι υπόλοιποι. Στις ταινίες δείχνει τον ήρωα καβαλα στο άλογο με την ωραία του να πηγαίνουν στο ηλιοβασίλεμα να ζήσουν τον έρωτα τους.Μετά όμως? Την δουλειά που πρέπει να γίνει μετά δεν δείχνουν..
Μου συνεβει...πριν μια εβδομάδα!!!Οπως στις ταινίες...Όπως ακριβως το ζήτησες...Χωρίς Χαπι εντ όμως !!!Εκείνος Αθήνα,εγώ επαρχία !,...Είμαι στα χαμένα μου απ τη βραδιά εκείνη κ έπειτα !!!
Κι αν γίνει αυτό, μετά τι; Θα έχει συνέχεια; Ποια θα είναι; Στις ταινίες δεν λένε συνήθως γιατί δεν πουλαει. Υ. Γ. Επειδή είμαι θετικό άτομο, σκέφτηκα τα θρίλερ: εκεί που λες μελι γάλα. Είναι ο σαδιστής ληστής που έρχεται στην δουλειά σου και δεν έχει καμία σχέση με λα κάσα ντε παπελ.
Στις ταινίες έχει ένα ψεύτικο περιτύλιγμα και καθολου πραγματικότητα , αυτό το ιδανικό που ψάχνεις σε κάνει να απορρίπτεις ότι άλλο σε πλησιάζειΕισιτήριο για την δυστυχία σε βλέπω και δεν είναι όμορφη ταινία πίστεψε με
Scroll to top icon