ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2019 | 23:39

Ο συγχρονος κοσμος..

Εαν δεν φοράς armani ,guess , moschino δηλαδη δεν εχεις ψυχη ?? Εαν δεν εχεις λεφτα να πας διακοπες αραχωβα η Ταϋλάνδη η να πληρώνεις μπελβεντερε πρωτο τραπεζι στο ΥΤΟΝ δεν αξίζεις να έχεις σχέση? Γιατι τα ζηλεύεται αυτα ? Γιατί μας εχουν καθορίσει οτι η ευτυχία και η ωραια ζωη είναι αυτος ο τροπος ζωης ? Δεν Είμαστε με τιποτα ευχαριστημένοι και ποτε δεν θα αποκτήσουμε αυτα που θελουμε εκτος αν πιασουμε το τζοκερ.. αλλα αφου δεν παίζουμε πως θα το πιασουμε ?? Δεν ξερω ειμαι απο φτωχη οικογένειά μεγαλωσα με τα βασικα αλλα δουλεύω βγαινω δεν ειμαι μιζερος προσπαθώ να περναω καλα ..δεν θα πιω μπυρες σε παγκακι αλλα θα πιω ενα κρασάκι στο ρακομελαδικο θα παω και για ενα ποτο να ακούσω τα ροκακια μου και με γεμιζει κιολας γιατι δεν εχω δυνατότητα για κατι παραπανω και ειμαι ευχαριστημένος..δεν ξερω ισως τα βλεπω εγω απλα τα πραγματα η όντως να ειναι ??
9
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ βλέπω άνεργο (σχεδον) χρονια, που ζει σε δυάρι με τη μάνα του, που δεν έχει ούτε δωμάτιο και κοιμάται στο σαλόνι, που είναι 32 χρονών, να βρίσκει συνεχώς όλο και κάποια. Μόνος του δεν είναι ποτέ. Κοιμάται με τη γκόμενα στο σαλόνι. Και δεν είναι και κανένας φοβερός εμφανισιακά. Αφού βρίσκει αυτός, για όλους υπάρχει ταίρι. Τώρα εσύ, τι φαντασμενες πας και κυνηγάς, δεν ξέρω.
Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω σε τι κύκλους κινείσαι για να έχεις τέτοιου είδους ερεθίσματα συνεχώς. Εκτός και αν βλέπεις συνέχεια τι ανεβαίνει στο ινσταγκραμ. Γνωρίζω πάρα πολλά άτομα που κάνουν παρόμοια ζωή με εσενα η δεν μπορούν να βγουν έξω ούτε για μια μπύρα. Όσο για τα ρούχα πόσοι είναι στην Ελλάδα νομίζεις ώστε να μπορούν να φοράνε μάρκατα ρούχα;Δεν βλέπεις τα πραγματικά νούμερα τους ανέργους, τους ημιαπασχολουμενους, τους κακοπληρωμένους; Είναι πολλοί. Βασικά αυτός είναι ο κανόνας.Άλλο να μιλαμε για δηθενια και να δείχνουμε ένα πρόσωπο " πλούτου" και ευτυχίας.
Δε νομίζω ότι έχουμε φθάσει σε τέτοιο χάλι. ΟΚ, υπάρχει μία μερίδα κρετίνων που εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία, μεγάλη μερίδα να δεχθώ εγώ. Αλλά υπάρχουν και πάμπολλοι άλλοι που δεν είναι αυτής της συνομοταξίας, αμφοτέρων των φύλων. Απλά, όπως πάντα, ''υπερισχύουν'' στις εντυπώσεις οι πρώτοι έναντι των δεύτερων.
Οι νεόπλουτοι και όσοι θέλουν να γίνουν ασχολούνται με τέτοια. Οι υπόλοιποι περνάνε καλά οπουδήποτε. Κι ο πλούσιος θα εκτιμήσει το ταβερνάκι κι ο φτωχός ένα ταξίδι εξωτικό.Κι επειδή ξέρω έναν πολύ πλούσιο άνθρωπο (από αυτούς που τα βρήκαν από προπαππούδες και πίσω), δεν επιδεικνύεται ποτέ,πουθενά και σε κανέναν.
Είσαι υπερβολικός, ελάχιστοι άνθρωποι είναι τόσο επιφανειακοί. Ως μεροκαματιάρης άνθρωπος από φτωχη οικογένεια πως έφτασες να κινησαι σε τέτοιους κύκλους ώστε να σου δημιουργηθεί τέτοια εντύπωση;
Kαλα τα λες αδερφε μου, ο κοσμος ζει για το φαινεσθε.... Πιστευω οτι πολλοι βγαινουν και ντυνονται και κανουν οτι κανουν οχι για να περασουν καλα αλλα για να βγαλουν φωτογραφιες και να σου αποδειξουν οτι μετρανε και περνανε καλα,και νομιζουν οτι τους ζηλευεις....... ψυχολογικα θεματα στο φουλ!!!
Νομίζω ότι, όπως στα πειράματα του Pavlov τα σκυλιά είχαν έκκριση σάλιου χωρίς να υπάρχει τροφή, απλά με ένα ερέθισμα, έτσι κι οι άνθρωποι αντιδρούν ανάλογα των ερεθισμάτων που δέχονται από το περιβάλλον. Συνεπώς, όταν από μικρή ηλικία λαμβάνεις το επαναλαμβανόμενο μήνυμα/ερέθισμα ότι ευτυχία/στόχος είναι τα λεφτά, τα ταξίδια, συγκεκριμένες μάρκες αγαθών, συγκεκριμένοι τρόποι διασκεδάσεων κτλ.(επαναλαμβάνω τα δικά σου παραδείγματα), δημιουργούνται εξαρτημένα αντανακλαστικά και για να απολαύσεις τη ζωή σου νομίζεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένους τρόπους συμπεριφορών. Στους κλασσικούς θεσμούς της εκπαίδευσης, της οικογένειας, του στρατού, της θρησκείας κ.ά. προστέθηκαν ή ενισχύθηκαν άλλες συνήθειες που «θεσμίζουν» συμπεριφορές, όπως τα ταξίδια στην Αράχωβα, τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, η μάρκα Gucci (έτρεξε κι άρθρο μέχρι κι η lifo για το πώς μοσχοπουλάει τον τελευταίο χρόνο) κτλ. [Δε συμβαίνει σε όλους, απλά μιλάμε για τη χειραγώγηση που γίνεται μαζικά.] Μετά περνάνε τα χρόνια, η πλύση εγκεφάλου έχει παγιωθεί και θέλεις άλλα τόσα χρόνια για να ξεμάθεις.
Scroll to top icon