ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2019 | 15:36

Τεμπελα

Ειμαι 43 ετων εχω 2 κορες και εργαζομαι σε σουπερ μαρκετ . Η αδερφη μου εχει 1 γιο χωρισε με τον αντρα της το καλοκαιρι του 2017 σπανια της δινει διατροφη. απο τοτε η αδερφη μου εχει εγκατασταθει στο σπιτι μου και δεν δουλευει ενταξει τον πρωτο χρονο που χωρισε την στηριξα την βοηθουσα οικονομικα και συνεχιζω αλλα της εχω προτεινη δουλεια στο σουπερ μαρκετ και δεν θελει ολη μερα καφε τσιγαρο περιοδικο κινητο και αυτο τρωει κοιμαται . Ουτε ψαχνεται αραχτη. με την μανα μας μαλωσε γιατη της λεεί να προχωρησει την ζωη της να βρει μια δουλεια αλλα τιποτα. Δυσκολευομαι αρκετα οικονομικα. Και στεναχωριεμαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Με το να τη νταντευετε ακομα δε σημαινει οτι κανετε το καλο....μαλλον κακο της κανετε. Εξηγειστε της την κατάσταση κ ζητηστε της εντος μηνος να βρει δουλεια κ να βρει σπιτι. Αν δεν τη φερετε προ των ευθυνων της,θα περασετε πολυ χειροτερα...καλη τυχη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon