ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2019 | 20:28

Εχω άδικο;

Βγήκα τις προάλλες ραντεβού με ένα παιδί και πήγαμε για ταινία. Όταν έφτασα αυτός είχε πληρώσει τα εισιτήρια και πρότεινε να πληρώσω εγω τα ποπ κορν. Εγώ του ξεκαθαρισα οτι δεν θα έτρωγα αλλά παρόλα αυτά δέχτηκε να πάρει τα λεφτά μου και αγόρασε για τον εαυτό του οχι μονο ποπ κορν αλλά και αναψυκτικό! 9 ευρώ κόστισαν τα 2 εισιτήρια και 9 ευρώ αυτά που πήρε απο το κυλικείο και έφαγε μονο εκεινος..Είναι παράλογο που με πειραξε τόσο;Δε θα ήταν προτιμότερο να πληρώσω απλά το εισιτήριο μου; Ήταν το πρώτο μας ραντεβού και δε θελω να υπάρξει δεύτερο!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς άμα δε βγει με γύφτο μια φορά έστω δεν εκτιμάς τους μη γύφτος χαχαχ. Εμένα μια φορά ένας με κέρασε σε 3 ραντεβού και μετα Όχι απλά δεν ξανακερασε αλλά όταν τον φιλοξένησε 4 μέρες στο σπίτι μου ετρωγε και επινε δωρεάν και δεν έκανε ούτε μία συμβολική κίνηση τύπου ένα κουτί γλυκά ή κάτι. Γύφτος γεννιέσαι δεν γίνεσαι.
Τα δικα μας δικα μας κ τα δικα σας δικα μας...θέλετε να περνιεστε κ για απελευθερωμενες!μιζερια για 9ευρω!κατσε μονη σου να βλεπεις ταινιες σπιτι!
Scroll to top icon