ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2019 | 22:39

Απο πιο ουρανιο και τοξο να πέσω

Δεδομένου ότι ειμαι στα μέσα της τρίτης δεκαετίας της ζωή μου , άνεργος , υπέρβαρος και μένω με γονεις όταν δεν υπαρχει περιπτωση να με δει γυναικα ως υποψηφιο για σχέση ;;;;;;;;Παρηγοριά μου οι μπύρες.
6
 
 
 
 
σχόλια
Οπότε λες αν γίνω και αλκοολικός θα έχω περισσότερες πιθανότητες να κάνω σχέση. Γκετ γιορ σιτ τουγκέδερ, που λένε και στο χωριό μου και βάλε τη ζωή σου σε τάξη. Βρες ενδιαφέροντα, άσε την κλάψα, βάλε στόχους.
Μιά χαρά είσαι βρε άνθρωπε, εντάξει είναι σκατοκατάσταση η ανεργία, αλλά αν δεν μπορείς αυτή την στιγμή να αλλάξεις τα δεδομένα, τουλάχιστον απόλαυσέ την. Όπως σου είπαν και πιό πάνω, καταπιάσου με χόμπυ, εθελοντισμό, μάθε κάτι καινούριο να προσθέσεις στις δεξιότητές σου κλπ και θα έρει και η σχέση.Μόνο μην παίρνεις στα σοβαρά αυτά που διαβάζεις σ'αυτήν την στήλη, δεν είναι όλες ψηλομύτες εκεί έξω. Βγές έξω να απολαύσεις την μπύρα σου καλύτερα!
Αυτά μπορούν αν αλλάξουν αν το προσπαθήσεις, αλλά όχι με το να πίνεις μπύρες.Έχει διαφορά το είμαι άνεργος άρα κάθομαι όλη μέρα σπίτι, με το είμαι άνεργος αλλά δραστήριος (με εθελοντισμό, τέχνη, σπορ, κτλ).Επίσης έχει διαφορά το μένω σπιτι και με φροντίζει η μαμα, με το μενω σπίτι και φροντίζω τους δικούς μου.Όσο για το υπέρβαρος, οταν το πάρεις απόφαση θα βρεις τον τρόπο να το αλλάξεις.
Εδώ άνεργος, υπέρβαρος, στα μέσα της τρίτης δεκαετίας της ζωής του, που μένει με τους γονείς του και σε σχέση ^_^ Μην τα βλέπεις όλα αυτά λες και ήρθε το τέλος του κόσμου. Αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο άτομο και να αλλάξεις mindset. Αν δεν ήσουν τόσο αρνητικός θα ήταν πιο εύκολο. Από μόνο του δεν θα ξεκινήσει τίποτα πάντως. Έχεις περισσότερα να δώσεις από υλικά αγαθά.
Γιατί μόνο αυτά είσαι? Ως άνθρωπος δε μετράς? Μόνο τα κιλά και η ανεργία είναι τα χαρακτηριστικα σου? Πιστεύω ότι θέλεις μια κοπέλα που θα ξεχωρισει μέσα σου ο,τι πραγματικά είσαι.
Scroll to top icon