ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2019 | 19:52

Χώρισα αλλά ποναω

Τον χώρισα αλλά πονάω.. θα μου πεις γιατί τον χώρισα..Η αφορμή ήταν ότι μέθυσε και ξέσπασε απίστευτα άγρια σε μένα.. Όχι σωματική βία λεκτική θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω. Το είχε ξανακάνει πριν 6μηνες περίπου, του έδωσα μια ευκαιρία μιας και 2,5 χρονια δεν το ειχα ξαναζησει αυτο,ειχε επηρεαστει και με τους φιλους του που φιλοξενουσε για διακοπες...ειπα οκ δωσε ευκαιρια.Αλλά αυτό το τελευταίο ήταν τόσο άγριο ξέσπασμα που μέσα μου είπα " αυτό νιώθουν οι ικανοποιημένες λεκτικά γυναικες"; αισθανόμουν ότι και το βλέμμα μου ενοχλεί.. και σκεφτόμουν.. Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος για σένα.σηκω με τη πρώτη ευκαιρία και φύγε.δεν το αξίζεις αυτο" .. Νιώθω ότι ξεπέρασε τα δικά μου όρια.. αυτά δηλ που μπορώ να αντέξω.Μου έστειλε μήνυμα τα ότι με αγαπάει και ότι τα ξεσπασματατα κάνει γιατί είμαι ο άνθρωπος του και κάπου πρέπει να βγάλει τη πίεση του.φυσικα δεν απαντώ.Όμως βρε παιδιά ,ενώ τον χώρισα ενώ θυμάμαι πως έτρεμαν τα γόνατα μου μέχρι να φτάσω σπίτι μου ενώ ξέρω ότι ΔΕ ξαναγυρίζω πίσω.ΠΟΝΑΩ τόσο πολύ!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Μία φορά, πες, μπορεί να γίνει και τυχαία, αφού ήταν και μεθυσμένος. Αν και θα έπρεπε να χτυπάνε καμπανάκια. Αλλά έγινε και δεύτερη φορά. Οπότε δεν είναι τυχαίο. Καλά έκανες και έφυγες, και καλύτερα να μείνεις μακριά. Την πίεση του ας την ξέσπαγε με άλλους τρόπους. Δεν είναι δικαιολογία για κακοποίηση.
Scroll to top icon