ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2019 | 04:29

Υποψίες ότι ξενοκοιταει

Γεια σας,Το θέμα ειναι περίπλοκο αλλά θα προσπαθήσω να το θέσω απλα. Είμαι αρκετό καιρο(πρπ2 χρόνια ) σε σχεση, είχαν γίνει διαφορά είχα φτάσει στα όρια μου είχα προσπαθήσει να προχωρήσω με άλλο παιδί κ όμως ξαναγύρισα..εδώ και 6 μήνες έχουμε πει να κάνουμε μια νέα αρχή είχαν γίνει πάλι κτ βλακιες από πλευράς του αλλά δεν έδωσα σημασία..πριν 1 μήνα περίπου αποφασίσαμε μαζί να πάμε εξωτερικό (είναι θέμα χρόνου δηλαδη) ήθελε να πάω μαζί του σαν τρελός έλεγε μαγαπαει, κάναμε σχέδια κτλ Μέχρι που χθες εν γνώση του χρησιμοποίησα το viber του κ από κατι αναπάντητες (κ από τις 2 πλευρές) ειδα οτι έχει κρυφή συνομιλία με μια κοπέλα(εκεινες τις μέρες θυμάμαι ήταν πολύ νευρικός και είχαμε τσακωθεί από δικό του ξέσπασμα). Τον ρώτησα,θυμωσε έλεγε δεν ξέρει ποιος το έκανε μετά έλεγε ότι δεν το θυμάται μετά φώναζε και όταν ηρεμησε μ είπε ότι ήταν περυσινό περιστατικό και δεν είχα μιλήσει καν πολύ ..εν ολίγοις έχω υποψίες ότι είχαν συναντηθεί κιόλας,αλλά όλο είναι καλυμμένο πολύ καλά από την πλευρά του και δεν πιάνετε από πουθενά...Δυστυχώς έχω καλή μνήμη κ θυμάμαι ακριβώς πράγματα συνεπώς οι συνδέσεις που έκανα είναι σχεδόν ακριβείς με το ότι κάτι κρύβει κ αποκρύπτει μερος της αληθειας...το μονο που ηθελα ειναι να μ το παραδεχτεί Και για μια φορά να παραδεχτεί την ευθύνη Του!...το θέμα είναι τι να κανω; 1]αν το αναφέρω ξανά θα θυμώσει και φοβάμαι ότι πολύ δύσκολα χωρίς αποδείξεις θα μ πει την αλήθεια...2]Πιστεύεται ότι πρέπει να το κρατήσω μέσα μου όπως αλλά π έχουν γίνει και να προχωρήσω από την στιγμή που θέλει να φύγει μαζί μου ή 3]να του πω τις σκέψεις μου κ ότι γίνει; πάντως τον αγαπάω και δεν θέλω για κάτι που ίσως να μην έχει μεγάλη έκταση να χωρίσω αλλά από την άλλη αυτό το θέμα δεν με αφήνει σε ησυχία....μια γνώμη θα μ ήταν πολύ σημαντική! Μαρίνα Κ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μαρίνα, δύο πράγματα:1. Έχεις απολογητικό ύφος, ενώ φάουλ είναι αυτός.2. Αν πας μαζί του εξωτερικό, κοίτα να μπορείς να συντηρήσεις τον εαυτό σου μόνη σου.
Φίλη Μαρίνα, η γνώμη μου είναι απλή, θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον σίγουρη για κάποιον για να κάνεις ένα τέτοιο βήμα μαζί του. Εσύ είσαι; Θα είσαι και στο μέλλον; Οι άνθρωποι όμως δεν αλλάζουν εύκολα να ξέρεις.βαλτα κάτω και αποφάσισε.
Scroll to top icon