ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2019 | 00:59

Απογοητευση

Είναι μονο ένα από τα πολλά αισθήματα που κατακλύζουν την καθημερινότητα μου.( Και όχι μόνον την δική μου) . Είμαι 20, ιδιαίτερα εμφανίσιμη αδυνατη-κανονικη( για να προλάβω τα τρολλ που θα με πουν μπαζο που και να είμαι πρόβλημα μου εντομεταξυ) και ναι δεν ανεβάζω στορυ και ναι δεν μιλάω με αγνώστους στο ινσταγκραμ η αυτό το φειςμπουκ. Και ναι δεν έχω φότο. Και ναι δεν γουστάρω να μιλάω με άτομα που μου την πέφτουν στα άψυχα μέσα κοινωνικής αποξένωσης οπως πια θέλω να τα ονομάζω. Κουράστηκα . Βλέπω όλο στην αρχική μου( που καταραμένη η ώρα που έκανα λογαριασμό)κοπέλες που πετάνε τον από τέτοιο τους το μπούστο τους μου είναι σαν ξινισμενες καρυάτιδες με ένα υφακι της δήθεν θεοτητας!!!! Με την τακουναρα 15 πόντους και το δυχτι το καλσόν με την ίδια ακριβώς φάτσα όλες το ίδιο βασικό βάψιμο τα ίδια βασικά σέξυ ρούχα. Βλέπω αντίστοιχως νεαρούς να ποζάρουν επιδεικτικά τους κοιλιακούς τους και τα γυμναστήρια τους και όλα αυτά. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΦΤΑΝΕΙ. και να μην μπορώ να βγω με έναν άνθρωπο φυσιολογικό γτ η έγνοια μου είναι ότι θα τον νοιάζει το στορυ και οι φότο και η εικόνα. Έλεος. Δηλαδή από ποτέ είναι ντροπή να διαβάζεις να διασκεδάσεις και να ζεις την ζωή σου δίχως να την αναμεταδόσεις σε ένα σωρό άγνωστους; Γιατί να μην μπορείς να απολαύσεις την στιγμή με τα ίδια σου τα μάτια και να πρέπει να την απαθανάτισεις για 1000 ακυρους; Αλάνθαστη δεν είμαι .. ειμαι ένας άνθρωπος με μειονεκτήματα και εγώ και πάθη και λάθη κάνω. Αλλά όταν ανεβάσω κάτι μια φορά τον χρόνο θα είναι μια χαζή φότο σε 30 στενά άτομα όπου θα γελάω με το γλυκό χαζό χαμογελακι μου. Αυτή η ανάγκη για σεξουαλικοποιηση , επιδεικτικοτητα, και αποδοχη από τον μέσο δεκτή είναι εξοργίστηκη. Νιώθω απλά μόνη . Σε έναν κόσμο με πρόβατα..Στάθηκα τυχερή έχοντας 3 άτομα που σκέφτονται το ίδιο με εμένα στην ζωή τους.κατα τα άλλα.. όλοι έχουν αλλαξει.Με έχουν υποτιμήσει για το ότι περνάω χρόνο με τις εθελοντικές μου ενασχόλησεις αλλά και τις ακαδημαϊκές. Με έχουν υποτιμήσει επειδή βλέπω ξενόγλωσσο κινηματογράφο αντί να βλέπω γκειμ οφ λοβ. Με εχουν κοιτάξει με υφακι επειδή δεν ακούω ελληνική καψουρικη μουσική. Με κατηγόρησαν διότι εγώ διάβαζα Λειβαδίτη αντί να βλέπω στορυ ... Εγώ δεν θα τους κατηγορήσω . Ίσως έχω μείνει εγώ σε έναν άλλον κόσμο. Αλλά παρακαλώ... Ειλικρινά. Μην γίνετε όλοι έτσι.
10
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να κρίνουμε το διαφορετικό από εμας, άσχετα αν μας αρέσει ή όχι από τη στιγμή κιόλας που δεν μας βλάπτει κάπου. Από εκεί και πέρα αν όλοι αυτοί που συναναστρεφεσαι (πέρα από τις 3 φίλες σου) ασχολούνται συνέχεια με τα στορυ στο ινσταγκραμ, εφόσον δεν είναι παρέα σου, μην σε νοιάζει πώς σκέφτονται. Αν σε κρίνουν για αυτο που είσαι, πολύ απλά δεν δίνεις σημασία, όπως κάνει και αρκετός κόσμος που 'διαφερει από τη μαζα'.
Εγω παιδιά σε αντίθεση με ολους σας, πιστευω πως η λογο κοπελα ειναι διαφορετικη και πιθανον να εχει ενα επιπεδο παραπανω που καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουμε τι λεει. Εγω βλεπω οτι δεν αντεχει την βλακεια γυρω της και της τη σπαει η ανοησια του κοσμου, οπως κρινει αυτη την βλακεια παντα. Εμενα μου αρεσε αυτη η εξομολογηση και μπραβο που το ειπε. Δεν εχει καβαλησει κανενα καλαμι οπως λετε.....
Καλώς την στον κόσμο των ενηλίκων. Win-win καταστάσεις δεν υπάρχουν, ούτε για τις ξεχωριστές χιονονιφάδες. Αφού διαφέρεις, θα έχεις και μικρότερο κύκλο. Αφού σου ξινιζουν οι πολλοί, θα μείνεις με τους λίγους.Και δυο πράγματα από την εμπειρία μου, μιας κι έχω τα διπλά σου χρόνια:1. Οι πραγματικοί ξεχωριστοί άνθρωποι δεν αποφεύγουν τους κοινούς θνητούς, ούτε σνομπαρουν. 2. Οι πραγματικοί ξεχωριστοί άνθρωποι δεν αυτόπροβάλλονται. Ενίοτε δε γνωρίζουν καν ότι ξεχωρίζουν.
Να με συμπαθάς, αλλά λίγο οξύμωρο δεν είναι να ψαχνεις άτομα στα γούστα σου εστιάζοντας σε αυτά που είναι το αντίθετο από θες;Πάντως αν ξυσουμε λίγο την επιφάνεια κι εσύ όπως και οι υπόλοιποι στην ηλικία σου(και μεγαλύτεροι) προσοχή αναζητάς. Απλά ήθελες να την κερδίσεις με την όποια ποιότητά σου.Υ.Γ. Αυτο με τον Λειβαδίτη, λίγο μου κλώτσησε. Διαβάζουμε για δική μας ευχαρίστηση κι όχι για επίδειξη.
Eιλικρινα δεν ειμαι απο τα ατομα που περιγραφεις, αλλα μου εβγαλε ολη σου η εξομολογηση το συνδρομο της ξεχωριστης χιονονιφαδας. Απομακρυνσου από οτι δεν σου αρεσει και μην του δινεις χωρο στην ζωη σου. Εγω ας πουμε δεν εχω στο φβ φιλους που κανουν τετοιες αναρτησεις δεν εχω τετοιες φιλες ουτε στην πραγματικοτητα και η αρχικη μου ειναι γεματη με memes που μου αρεσουν. Επίσης δεν εχω ιδέα τι βλέπει και τι ακουει ο πιο πολυς κοσμος γιατι απλά δεν με νοιάζει. Με ενοχλει παρα πολυ η επιδειξη και το να λες "βλεπω ξενογλωσσο κινηματογραφο, διαβαζω λειβαδιτη, πιστεψτε με δεν ειμαι βασικια ειμαι ξεχωριστη" δεν σε κανει καλυτερη απο εκεινη που ακουει κιαμο. Οκ, αλλες δειχνουν τα μεμε τους, αλλες ποσο ψαγμενες ειναι...Και; Ποια η διαφορα; Να ζεις οπως θες και να αφηνεις και τους αλλους να ζουν οπως θελουν.Συγγνωμη αν εγινα σκληρη, αλλα εχω φαει στην μαπα τοσους δηθεν εναλλακτικους που δεν την πάλευα και απλά απομακρυνθηκα (οπως σε συμβουλευω να κανεις και εσυ με οτι δεν σου ταιριαζει)
Τους κατηγορείς ήδη για όλα αυτά που κάνουν και απλά δεν αρέσουν σε σένα και τα βρίσκεις ρηχά. Το πρόβλημα σου ουσιαστικά δεν είναι πώς επιλέγουν να ζουν, είναι ότι δεν επιλέγουν να ζουν έτσι όπως θες και όπως ζεις εσύ. Πως γίνεται να είσαι μόνη; Έχεις τρεις φίλους, λίγους και καλούς που αξίζει παραπάνω από το πολλοί και γνωστοί. Έχεις τις ασχολίες σου, στις οποίες συναναστρέφεσαι με κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα θα μπορούσες άνετα να γνωρίσεις κάποιον από εκεί και να βγειτε. Μην κοιτάς ούτε τι κάνουν οι άλλοι, ούτε γιατί είναι έτσι όπως είναι, ούτε τι θα γίνουν και τι όχι. Κοίτα να περνάς καλά εσύ με οτιδήποτε σου αρέσει και βρες τι φταίει πραγματικά και νιώθεις μόνη
Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να περάσει τον χρόνο του όπως θέλει. Μαζικά; Ναι μαζικά. Ξέρω πως είναι κάπως δύσκολο να βρεις πιο ''κουλτουριάρικα'' άτομα, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Όταν ήμουν στο Λύκειο είχα ακριβώς την ίδια αντίληψη με σένα - και ως ένα σημείο συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο-, αλλά θεωρώ πως ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήσει τη ζωή του όπως θέλει. Τώρα να μπεις στη διαδικασία να κράζεις τον τρόπο ζωής των άλλων και να λες ότι και αυτοί οι άλλοι σε υποτιμούν για τις προτιμήσεις σου, για μένα είναι παιδιάστικο. Στην τελική υπάρχει και το delete ή έστω το unfollow.
Hang in there!Υπαρχει μια υπερβολη σε ολο αυτο που περιγραφεις...δεν εισαι special snowflake ομως...και δε το λεω ειρωνικα.Ισως να μη βρηκες τα ατομα που ταιριαζεις ,ισως υπαρχουν κι αλλα πραγματα που σε κανουν να δυσφορεις και ολο αυτο να ειναι απλα η αφορμη για να το εκδηλωσεις .Παντως δεν(η) εισαι μονη και δινοντας ευκαιριες σε μεγαλυτερη μεριδα ατομων θα αποκτησεις αλλη αποψη.Επισης,τα χαζα και τα ανουσια και τα ανωφελα ,εχουν κι αυτα τη χρησιμοτητα τους.Αντι να κατηγορησεις τα προβατα ,γιατι δεν προσπαθεις να τα κατανοησεις ,ωστε να τους παρεχεις ενα νεο ερεθισμα ;
Scroll to top icon