ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2019 | 15:18

Χαμός γίνεται.

Πολλές κοπέλες χωρίζουν το απόγευμα και το βράδι πάνε με άλλον. Άλλες τόσες παντρεμένες κερατώνουν ή χωρίζουν αφού πρώτα βρούνε τον επόμενο. Δεν υπάρχουν μόνο άντρες νούμερα το ίδιο υπάρχουν και γυναίκες. Είναι πάρα πολλοί και πολλές που δεν έχουν ιερό και όσιο απατάνε και λένε ψέματα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Είναι πολλοί και πρέπει να είναι κανείς πολύ τυχερός για να βρει έναν άνθρωπο σωστό με μπέσα. Έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση και όσοι είναι εντάξει κι έχουν φιλότιμο πέφτουν ξανά και ξανά σε γελοίους ανθρώπους επειδή αυτοί είναι περισσότεροι δεν γίνεται αλλιώς. Υπάρχουν και πολύ ωραία ζευγάρια που σέβονται ο ένας τον άλλον το ξέρω γιατί έχω στο στενό μου περιβάλλον. Δεν κοιτάζουν άλλους και όταν είναι μόνοι τους μιλάνε για τον σύντροφό τους πάντα με καλά λόγια χαίρεσαι να τους ακούς και να τους βλέπεις. Υπάρχουν και εντάξει άνθρωποι που έχουν χρυσή καρδιά δεν πρέπει να απελπιζόμαστε τελείως απλά να προσέχουμε αν και είναι δύσκολο γιατί μερικοί είναι καλύτεροι και από ηθοποιοί το έχουν στο αίμα τους. Ξέρω μια κοπέλα γνώρισε κάποιον που ήταν στην Αμερική και τρία χρόνια δεν έβγαινε τα βράδια μέχρι που ήρθε αυτός και ζούνε μαζί τώρα. Αυτή η κοπέλα δεν έδωσε κανένα δικαίωμα όλοι το γνωρίζουμε που την ξέρουμε και ας ζούσε μόνη της. Υπάρχουν άνθρωποι είναι πιστοί σαν σκυλιά τους σκέφτομαι και παίρνω κουράγιο. Να μην σκεφτόμαστε μόνο τα αρνητικά πάντα και μας πιάνει απελπισία τα λέω για να τα ακούσω κι εγώ. Υπάρχουν άντρες και γυναίκες ψυχάρες αν είμαστε τυχεροί μπορεί να βρούμε κι εμείς έναν τέτοιο άνθρωπο να αγαπήσουμε και να μας αγαπήσει να ζήσουμε μαζί.
6
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς δεν είναι κακό να χωρίσεις το απόγευμα και το βράδυ να πας με άλλον. Από ρεαλιστική μάτια έχεις χωρίσει και δεν έχεις να δώσει εξηγήσεις σε κάποιον παρά μόνο τον εαυτό σου. Σίγουρα θα τσούξει τον πρώην αν το μάθει και θα του δημιουργήσει υποψίες, αλλά δεν μπορείς να κρίνεις κάποια/κάποιον που το κάνει αυτό. Όσο καλός χαρακτήρας και άνθρωπος να είσαι, ή και όχι, έστω και μια φορά θα περάσει από τη ζωή σου ένας μαλακας. Αν δεν εθελοτυφλεις στα σημασία συμπεριφορας του, τότε δε θα δεθείς μαζί του και απλά θα προχωρήσεις παρακάτω, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Σίγουρα υπάρχουν ευτυχισμένα ζευγάρια, αλλά μη φτάνουμε και στα άκρα να μη βγαίνουμε τρία χρόνια βράδυ. Σε όλα χρειάζεται ισορροπία. Μια χαρά μπορείς να βγεις και μέρα και νύχτα και να είσαι αξιοπρεπης, χωρίς να δώσεις δικαιώματα σε τρίτους και να φερθείς άσχημα στη σχέση σου.Σου εύχομαι να αγαπήσεις και να αγαπηθεις όσο σου αξίζει! Καλή τύχη!
Μαζι σου σε αυτα που γραφεις μεχρι που εφτασα στο "Τρια χρονια δεν εβγαινε τα βραδια" Πολυ υγιες αν δεν ειναι του ξενυχτιου και σπιτογατα, πολυ αρρωστο αν το εκανε για εκεινον και για να μη "δωσει δικαιωματα".
Δεν υπάρχει κάποια συμπεριφορά που κάνουν μόνο οι γυναίκες ή μόνο οι άνδρες.Υποτίθεται ότι στην εποχή μας θα το είχαμε εμπεδώσει αυτό , υποτίθεται
Scroll to top icon