ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2019 | 19:53

Αξιζει άραγε;

Συνέχεια σκέφτομαι μήπως άλλαξε και αξιζει να κανω ξανά μια προσπάθεια, και να ξανά προσπαθήσουμε από την αρχή αλλά φοβάμαι μήπως φερθεί με τον ίδιο τρόπο και πληγωθώ χειρότερα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα πληγωθείς χειρότερα. Θα σου πω τι θα γινει όμως. Θα δωσεις ξανα ευκαιρία οσο και αν ρωτας εμας εδώ. Και θα συνειδητοποιήσεις πως ο ανθρωπος δεν αλλαζει. Ίσως η αλλαγη κρατησει για όσο φοβάται πως μπορει να σε χασει. Όταν καταλαβει οτι εισαι και παλι εκει, θα ειναι σα να εχεις πατησει το rewind και ξανα βλέπεις το ίδιο επεισόδιο. Καλη τύχη παντως.( ευχομαι οσο δινεις ευκαιριες, να μην χασεις εσυ ευκαιριες που ισως καναν την ζωη σου καλυτερη).
Οι άνθρωποι αλλάζουμε καθημερινά. Όχι βέβαια δομικά. Κάθε εμπειρία που φορτώνεται στην πλάτη μας, μας αλλάζει. Θα σου πω όμως για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση: είναι δύσκολη γιατί πια ξέρουμε αρκετά, συνήθως έχουμε πληγές και οπωσδήποτε εκλείπει η χαρά της νέας γνωριμίας και της ανακάλυψης ενός νέου ανθρώπου που μπαίνει στη ζωή μας. Ο φόβος μιας νέας απογοήτευσης ελλοχεύει. Θα σου ευχηθώ καλή τύχη σε ό,τι κι αν αποφασίσεις.
Εξαρτάται πως φέρθηκε και πόσο πληγώθηκες. Αν δεν είναι η πρώτη φορά, ε κάθε φορά θα φέρεται και χειρότερα γιατί μετά έχετε μια σχέση όπου ο άλλος απολαμβάνει να σε ταπεινώνει.Τώρα τι αξίζει και πόσο, εμείς θα σου πούμε που δεν ξέρουμε τίποτα κιόλας; Σιγά το υλικό που μας έδωσες για να κάνουμε υποθέσεις της προκοπής.
Scroll to top icon