ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2019 | 11:21

Απο κοντα τοσο σιγουρη και... απο μακρια τοσο ανασφαλης...

Καλημερα.. ειμαι σε μια σχεση εδω και 5 μηνες με εναν εξαιρετικο αντρα, με ολη τη σημασια της λεξης μετα απο μια μαλλον κακια σχεση που εληξα εγω... Απο κοντα ειμαι υπεροχα με τον ανθρωπο αυτο... ομως οταν απομακρυνομαστε νιωθω τοσο ανασφαλης που φοβαμαι οτι θα τον αδειασω καποια στιγμη οταν βαρεθει να με καθησυχαζει συνεχεια... Και η αληθεια ειναι οτι δεν φταιει αυτος για την ανασφαλεια μου! Ισως απλα δεν μπορω να εμπιστευτω πια κανεναν αντρα!Δεν μπορω να ελεγξω την ανασφαλεια μου αυτη, βοηθηστε με γιατι φοβαμαι οτι θα τον χασω.. και μονο που περναει απο το μυαλο μου ενα τετοιο ενδεχομενο τρελαινομαι!
2
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς η κακια σχέση σε έχει στιγματίσει. Το θέμα όμως είναι ότι ο νέος άντρας και η νέα σχέση δεν είναι το ίδιο με τα προηγούμενα δύο.Την ανασφάλεια πρέπει να τη δουλέψεις μόνη σου και να καταλάβεις αυτό που σου είπα αρχικά.Εάν σου έχει δώσει λόγο για εμπιστοσύνη, δεξου το. Μην αναλώνεσαι στις σκέψεις σου, μη κάνεις σενάρια.Απόλαυσε τη στιγμή. Ηρέμησε. :)
Εχω περασει το ίδιο πράγμα από μια σχέση εξ αποστάσεως. Συνέχεια δημιουργούσα θέματα επειδή ειχα φοβίες από προηγούμενη σχέση. Μια δύο τρις στο τέλος κουράστηκε και δεν τον αδικώ... μη κανεις το ίδιο δεν ωφελεί ειλικρινά. Όταν σε πιάνουν οι φόβοι να σκέφτεσαι ρεαλιστικά προτού μιλήσεις. Να βάζεις κάτω τα πράγματα και να τα ζυγίζεις. Τα περισσότερα είναι φαντασία δική μας. Προσπάθησε να μη τον βομβαρδιζεις με σκέψεις τέτοιου είδους γιατί μετά από καιρό θα δεις ότι όλο αυτό δημιουργεί φθορά μεταξύ σας.
Scroll to top icon