ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2019 | 12:30

Υπερβολικά κουλ γονεις;

Ειμαι 2 μηνες με την κοπελα μου. Να σημειωσω πως ειμαι τοπογράφος στο επάγγελμα, ο πατέρας μου επίσης τοπογραφος (με ονομα στην επαρχεια που ζουμε και με αρκετη δουλεια). Η κοπέλα μου σπουδάζει και αυτή τοπογραφος βεβαια την σχολη την εχει παρατημένη με αποτέλεσμα να ειναι 7 έτος. Απ οταν την γνωρισα καλύτερα κατάλαβα ότι εχει ενα ιδιαοτερο ενθουσιασμο για το επάγγελμα μου και για το ότι ο πατέρας μου ειναι αυτός που ειναι. Εχω ένα προαισθημα ωστοσο ότι η κοπέλα δεν εναι μαζι μου τοσο για τον χαρακτηρα μου όσο για το οτι θα αποκατασταθει επαγγελματικα. Πως προέκυψε το προαισθημα;1) Δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωή της, η οικογενεια της ειναι δηθεν και του φαινεσθαι και παρ ολ αυτα εχει μια ιδιαιτερη ευκολια να μιλαει για χιλιαρικα και λεφτα.2) Εχει δυο μηνες τωρα που επαναλαμβανει το εξης σχεδον καθε μερα"θα λενε ολοι οτι σε θελω επειδη εισαι τοπογραφος και εχεις τον πατερα σου και οτι θελω την δουλεια σου, αλλα εμενα με γοητευσε ο χαρακτηρας σου"3) Ο αδερφος μου προσφατα γνωρισε κοπελα και το πρωτο πραγμα που μου ειπε "να πεις στον αδερφο σου να προσεχει γιατι μου φαινεται σαν να εβαλε στο ματι την περιουσια του πατερα σου"4) ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. Δεν προλαβα να γνωρισω την κοπελα και οι γονεις εφυγαν απο το σπιτι διακοπες για να παω να μεινω μονος μου μαζι της. Η κοπελα ειπε πως θα εμενε σπιτι με φιλες της, ωστοσο ο πατερας της την επομενη μερα αφησε εξω απο το σπιτι (ειχαν παει κοντα διακοπες) πρωινο για δυο ατομα. Επιπλεον ο πατερας της δεν το εχει σε τπτ να φευγει απο το σπιτι για να παω εγω. Μαλιστα εχει φυγει να κοιμηθει στα πεθερικα του για να κοιμηθω βραδυ εγω με την κορη του. Η μητερα της διαδιδει οτι οποια δουλεια προκυψει να την πανε σε εμενα. Για μια δουλεια του πατερα της,ο τελευταιος πηρε τηλεφωνο τον πατερα μου και του μιλουσε σαν να ειναι κουνιαδια. Και σε αντιθεση με αυτα, γνωριζω ότι ο πατέρας της για το αγορι της αλλης του κορης (σερβιτορος στο επαγγελμα) ειχε κανει τον κοσμο αναστα να τον χωρισει. Απ ολα αυτα μου φαινεται πως η κοπελα θελει να στησει επιχειρηση παρά να κανει σχεση. Επιπλεον η ιδια μου εξομολογηθηκε οτι οταν με γνωρισε στην αρχη εβγαινε με αλλον (λογιστη, επισης φραγκατο). Εχω ξενερωσει και ειμαστε μονο δυο μηνες μαζι. Ολο αυτο με πνηγει και αισθανομαι πως οδηγουμε σε μια παγηδα μεθοδευμενα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Τα λεφτά και η δουλειά του μπαμπά σου που τα λιγουρεύεσαι εσύ, η φίλη σου και οι γονείς της...όνειρα με τα λεφτά του μπαμπά σου! Θα μου πεις δικός σου μπαμπάς, άλλους θα αφήσεις να βάλουν χέρι;
Μπορείς μεταξύ σοβαρού και αστείου να την πιάσεις και καλά και να της πεις ότι σκέφτεσαι σοβαρά να φύγεις από εκεί που μένεις και να ανεξαρτητοποιηθεις σε άλλη πόλη και να μη στηρίζεσαι στη δουλειά και τις γνωριμίες του πατέρα σου. Κόψε αντίδραση και δράσε αναλόγως. Υ.Γ. Αν σου πει να μην το κανεις, δεν είναι απαραίτητα κακό. Δες τον τρόπο με τον οποίο θα το πει. Αυτό μετράει.
Eιναι πασιφανές το τι θέλει από εσένα. Είναι επίσης σαφές πως την έχεις μυριστεί τη δουλειά. Κάθεσαι ωστόσο διότι προφανώς είσαι φουλ ανασφαλής. Μη μου πεις ότι την έχεις τόσο τρελή καψουρα με μόλις δύο μήνες γνωριμίας. Προφανώς φοβάσαι να φύγεις. Σου δίνει κάτι, ε δωσ ' τής και εσύ. Με λίγα λόγια ταιριάζετε!
Scroll to top icon