ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2013 | 15:18

<<Μια σεξουαλικη εξομολογηση>>

Καλησπερα σε ολους,Εκανα σεξ πρωτη φορα με ενα παιδι και παρατήρησα οτι του πηρε 1 ωρα+ να τελειωσει.Απο προηγουμενες εμπειρίες μου εχω να πω οτι κυμαινόταν απο 7'-30' το πολυ.ας μου πουν οι αντρες τις παρεας(αλλα και γυναικες αν γνωριζουν) τι μπορει να συμβαίνει..παιζει να μη τον 'φτιάχνω" τοσο;ηταν εντονο σεξ και αρκετα γρηγορο,παρ'ολα αυτα αυτος ακάθεκτος.Και στοματικο δοκιμασα που ειναι εγγύηση. Δεν ηθελα να μπω στη φαση αμφισβήτησης του εαυτου μου αλλα ελα που σαν γυναικα κι εγω σκεφτομαι τα χειροτερα σεναρια.Διαβασα καποτε πως καποιοι αντρες αυτοϊκανοποιούνται πριν την επαφη ωστε να χουν καλύτερες επιδοσεις.Τι λεω μεσημεριατικα;Συγγνώμη!
5
 
 
 
 
σχόλια
Το πάθος και η ανάγκη και των δυο σας να ικανοποήσει τον άλλο είναι μάλλον ο ένοχος. Είναι υπέροχο, και δε θα έπρεπε να σε προβληματίζει καθόλου. Όταν συμβαίνει είναι υπέροχο, και καλά θα κάνεις να το απολαύσεις για όσο διαρκεί.Συνήθως, όταν δεν το διασκεδάζει ο άντρας έχει προβλήματα να ξεκινήσει ή όσο διαρκεί η πράξη, και συνήθως δεν κρατάει πολύ ώρα.
Ναι,κατι συμβαινει.Τις επομενες φορες τι εγινε?Γιατι συμβαινει συχνα την πρωτη,αντε και την δευτερη φορα μεχρι να γνωριστει καλυτερα το ζευγαρι.Του επεσε καθολου στο τριωρο?
Scroll to top icon