ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2019 | 00:32

Πως κατάντησα έτσι;

Η ζωή μου εως τώρα ήταν μια μεγάλη κατηφόρα. Πλήγωσα τους ανθρώπους που με αγαπούν, και αυτοί ακόμα συνεχίζουν να είναι δίπλα μου. 19 ετών, χωρίς όνειρα και στόχους, με ριζωμένη σκέψη στο κεφάλι μου "Πως κατάντησα έτσι ;". Η Κατρακύλα ξεκίνησε στα 15, στο κέντρο της Αθήνας, δεν είχα παρέα οπότε πήγαινα και καθόμουν μόνη μου σε μια πλατεία,ώσπου κάποια στιγμή με πλησίασαν δύο παιδιά , ξεκινήσαμε να αράζουμε μαζί και ένιωθα πολύ χαρούμενη που επιτέλους είχα κάνει φίλους, αλλά μάλλον όμως δεν ήταν η κατάλληλη παρέα, έπιναν διάφορα πράγματα ,στην αρχή έλεγα "οκ δεν με νοιάζει τι κάνουν απλά δεν θα δοκιμάσω", μετά από λίγο καιρό όμως ήρθε η στιγμή που δοκίμασα και εγώ.Και για να μην αναλύσω περισσότερο την συνέχεια διότι δεν θα τελειώσω ούτε αύριο, η συνέχεια ήταν ένα μαρτύριο που κράτησε για 3 χρόνια σχεδόν. Τον τελευταίο χρόνο έχω καταφέρει να μείνω μακρυά από όλα αυτά, και πολλοί μου λένε ότι είναι πολύ παράξενο το ποσο γρήγορα ξεκοψα αλλά να μην περνουν και τα μυαλά μου αέρα. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχω ξεκόψει ακόμα, πάντα υπάρχει αυτη η φωνή μέσα μου που μου λέει να ξαναρχίσω ότι έκανα. Οι τύψεις και οι ενοχές που βιώνω για το γεγονός ότι η οικογένεια μου έζησε έναν Γολγοθά εξαιτίας μου, είναι μεγαλύτερες από τον ψυχικό και σωματικό πόνο που πέρασα στην προσπάθεια μου να ξεμπλέξω. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στο κόπο να διαβάσουν αυτό που έγραψα. Εύχομαι να είστε όλοι καλά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο, μπράβο, χίλια μπράβο! Να αισθάνεσαι περήφανη που τα κατάφερες μεχρι εδώ, να αισθάνεσαι περήφανη που οι άνθρωποι σου ειναι δίπλα σου. Εχεις ζήσει πράγματα που οι περισσότεροι μας εχουν δει μονο σε ταινιες. Αυτά ειναι για μένα απο τα λεγόμενα "παράσημα της ζωής", φόρεσε το στο πέτο σου και περπάτα με το κεφάλι ψηλά και ακολούθα τον δικό σου δρόμο και όχι τον παραμορφωμένο δρόμο των παραισθήσεων. Και μην ανησυχεις για στόχους και όνειρα, εισαι ακομα μικρή και δεν εισαι η μονη!
Κόβει κάποιος το τσιγάρο κι όταν κάποιος άγνωστος ρωτάει εάν καπνίζει λέε "έχω 13,5 χρόνια που το έκοψα".Εάν τον ρωτήσεις πόσα χρόνια είναι παντρεμένος θα σου πει "καμιά δεκαριά? Δεν θυμάμαι ακριβώς".Θέλω να πω ότι μία φορά χρήστης, πάντα χρήστης.Θα στο έχουν πει και οι γιατροί λογικά.Και δεν το λέω για να σε απογοητεύσω, αλλά για να το έχεις πάντα στον νου σου.Διαρκής αγώνας. Κι αυτό είναι καλό.Μπράβο σου και καλή ζωή να έχεις.
Scroll to top icon