ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2019 | 15:02

Χαίρεται

Ξανά βγραφω πάλι. Καθώς δεν ξέρω που να τα πω Είμαι η Έλενα και τα έχω με ένα παιδί 2 χρόνια.Θέλω να χωρίσω μάλλον. Δεν ενδιαφέρεται καν για εμένα. Ναι το ξέρω ότι κι αυτός ανρθωπος είναι αλλά ρε φίλε, είμαι χάλια, έχω ένα θέμα με το στομάχι μου και δεν μπορώ να κουνηθώ όταν με πιάνει πόνος. Έρχεται σήμερα απ' τη δουλειά, με είδε να κλαίω απ' το πόνο ήρθε με αγκάλιασε, μου είπε δεν θέλω να σε βλέπω να κλαίς και μέτα από λίγο φεύγει και πάει για καφέ. Δηλαδή οκ, να πας ρε φιλε, κάνεις δεν σε κρατάει, αλλά μου κάνει εντύπωση που ενώ σφαγιαζω απ' το πόνο ο άλλος βρήκε τη δύναμη να με αφήσει να πονάω να μη καθήσει λίγο μήπως και χρειαστώ κάποιον να μου φέρει ένα ποτήρι νερό η ένα χάπι κάτι, και με παρατάω για να πάει έναν καφέ. Οκ, πες εγώ δεν είμαι πλέων τίποτα για εσένα, άσχετα που μου λες κάθε μέρα σαγαπαω κι άλλα τέτοια παπατζιλικια, ούτε τη νοσοκόμα ήθελα να μου κάνεις. Αλλά δεν αφήνεις έναν ανρθωπο έτσι, όταν έχει πρόβλημα υγείας κιόλας. Δεν ξέρω τι να κάνω, κάθε μέρα με ξενερώνει και ποιο πολύ, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω ότι αυτός ο ανρθωπος ποτέ του δεν με αγάπησε αληθινά, ειδικά όταν σκέφτομαι τα προηγούμενα χρόνια μας, όλο με ανασφάλειες και ζημιές με γέμιζε. Βαρέθηκα, πρέπει να πάρω μια μεγάλη ανάσα, να δω τι θέλω και τι δε θέλω.Και στην περίπτωση αυτή δεν θέλω εσένα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αχ εσύ γιατί δεν τον κάνεις πέρα; Δεν μιλάμε για λάθος της στιγμής, μάλλον, για να σκεφτεσαι να χωρισεις, έχουν επαναληφθεί και άλλα παρόμοια σκηνικά. Τα αυτονόητα δεν χρειάζεται να λέγονται νομίζω.
*σφαδάζω, τα μοσχάρια σφαγιάζωΓαστροσκόπηση θες και ομεπραζόλη. Πέραν τούτου , ναι είναι γαϊδούρι αν σε παράτησε να κλαις με πόνους να πάει να πιει την φραπεδιά. Ναι φταις κι εσύ που έχεις τόσα παράπονα και είσαι ακόμα εκεί.
Έλενα μου, νομίζω είναι ώρα για μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ σας. Έχεις δίκιο, δείχνει αδιάφορος, πρέπει σοβαρά να τα βάλετε κάτω και να αποφασίσετε. Εξήγησέ του τη δικαιολογημένη σου ενόχληση κι άκουσέ τον.
"Δεν θελω να σε βλεπω να κλαις" και λουης. ΧΑΧΑΧΑ-Τι κανει η Γυναικα σου Μητσο?-Κλαει σπιτι μωρε. Κατι οτι ποναει μου λεει και τετοια... τεσπα ποσο ειναι το ματσακι??Που να ειχε και κανα παιδι ο τυπος.Ναι, παντως, μην εισαι απολυτη. Οταν γυρισει πες του "εσυ παιζει και να με λατρευεις".
Scroll to top icon