ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2019 | 10:19

Σκέψεις

Αναρωτιέμαι αν αξίζουμε αυτό που λαμβάνουμε. Θεωρώ τον εαυτό μου ότι αξίζω αυτό που νιώθω ότι αξίζω. Όμως με προσεγγίζουν άνθρωποι οι οποίοι δεν νιώθω ότι μου αξίζουν. Συνεχώς με πλησιάζουν άντρες που εμφανισιακά δεν μου αξίζουν. Το νιώθω αυτό μέσα μου. Σημαίνει ότι ελκύομαι σύμφωνα με αυτό που αξίζω? Αξίζω δηλαδή αυτό που δεν μου αρέσει? Το έχει νιώσει ποτέ κανείς από εσάς?
8
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δεν ισχύει πάντα αυτό. Θα ίσχυε μόνο σε έναν άνθρωπο τέλειο που δεν έχει φοβίες, λανθασμένες πεποιθήσεις κτλ. Συνήθως έλκουμε όχι μόνο αυτό που θέλουμε, αλλά κι αυτό που φοβόμαστε, ή αυτό που υποσυνείδητα θεωρούμε ότι μας αξίζει.
Επισης η αξία μας πηγάζει από μέσα μας! Αξίζουμε γιατί αξίζουμε! Δεν αξίζουμε όταν έχουμε έναν ομορφο σύντροφο δίπλα μας, αξίζουμε πάντα!
Δυστυχως οχι μονο στον ερωτικο τομεα, αλλα σε ολους.Δουλειες που δε μας αξιζουν, τοξικα ατομα που μας κατακλυουν κ.α. τοσα τετοια. Επιλογες μας ειναι ομως.Να το θυμασαι συνεχεια αυτο καθε φορα που οι "αξιες" σου φλομωνουν τον εγκεφαλο.
Ισως αναφέρεσαι στον ''νόμο της έλξης'' αλλα δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι.. δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση,οι άντρες πάντα θα πλησιάζουν κοπέλες ωραιότερες απο αυτούς (άσχετα με το με ποιες μπορεί να καταλήξουν). Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση και θεωρείς πως αξίζεις πολλα σαν άνθρωπος,σίγουρα θα προσελκύσεις και τους αντίστοιχους άντρες αργά η γρήγορα!
Δεν θα κολλησω στο εμφανισιακά γιατι δεν μου κάθεται καλά, επομενως θα μιλησω πιο γενικα.Αν αξιζεις, εχεις την ικανοτητα να προσελκυσεις ατομα και καταστασεις που είτε αξιζουν, είτε οχι. Αυτές που δεν αξίζουν, αναγνωρίζοντας ποια είναι η αξία σου, τι θες και για ποιον λόγο δεν αξίζουν πρέπει να τις φιλτράρεις και να τις απορρίψεις ωστε να ασχοληθεις με αυτες που αξιζουν.
τι σχέση έχει το αν κάποιος που σε βλέπει του αρέσεις εμφανισιακά με την αξία ενός ανθρώπου. Εγώ σου λέω οτι κάποιος που δεν σου αρέσει εμφανισιακά μπορεί να είναι 10 φορές πιο άξιος σαν άνθρωπος απο εσένα (με τα μυαλά που κουβαλάς δηλαδή).Το αν αξίζει κάποιος ή όχι δεν είναι θέμα εμφάνισης. Η εμφάνιση απλά σου αρέσει ή όχι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon