ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2019 | 15:34

the other half

Πιστεύετε οτι υπάρχει κάπου εκεί έξω ο/η ιδανικός/ή ή οτι απλώς όσο περνάνε τα χρόνια χαμηλώνουμε τις προσδοκίες μας και συμβιβαζόμαστε επειδη δεν βρισκουμε σε κανέναν όλα όσα ψάχνουμε;;; πείτε γνώμες!
7
 
 
 
 
σχόλια
Συμβιβασμός... ποιός τον κάνει; Όσο μεγαλώνουμε, αλλάζουμε κι εμείς. Πολύ μονόπλευρο να πιστεύουμε πως κάνουμε «παραχωρήσεις» όταν κι εμείς οι ίδιοι, κατόπιν κάποιας ηλικίας, αποτελούμε «παραχώρηση». Επί της ουσίας... περί ορέξεως :-) όσοι άνθρωποι ζητάνε να βρούνε το «άλλο μισό» έχουν περισσότερες πιθανότητες να το βρούνε, από αυτούς που δεν πιστεύουν πώς κάτι τέτοιο υπάρχει. Να είμαστε καλά να ερωτευόμαστε!
Εσενα ποια ειναι τα ιδανικα σου? Εχεις? Εχεις εναν ιδανικο εαυτο που θα ηθελες να εισαι? Εισαι οπως θα ηθελες να εισαι με λιγα λογια? Αυτος ειναι ο ιδανικος συντροφος για σενα...Αυτος που θα σε φερει πιο κοντα στο ιδανικο σου... οχι το τελειο αλλα αυτο που χρειαζεσαι.
Θελω πολυ να πιστευω το πρωτο,αλλα δυστυχως οσο μεγαλωνω και βλεπω ''τι παιζει'' μαλλον ολοι αργα η γρηγορα θα αναγκαστούμε να συμβιβαστουμε. Όσο πιο πολύ γνωρίζεις τον εαυτό σου και το τι ψάχνεις,τόσο πιο δύσκολο φαντάζει το να βρεις κάποιον με ''όλο το πακέτο''.Εκτός και αν προτιμάς να μείνεις για παντα single και να έχει το κεφάλι του ήσυχο!! :p
Δεν μου αρέσουν οι συμβιβασμοί προσωπικά. Να βάλει λίγο κανείς νερό στο κρασί του συμφωνώ, γιατί δεν υπάρχει το τέλειο. Αλλά να κάνεις συνεχείς εκπτώσεις για να λες πως έχεις σχέση και εσύ, είναι άκυρο από μένα. Καλύτερα μόνος/μόνη παρά με κάποιο άτομο που δεν μας γεμίζει.
Scroll to top icon