ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2019 | 12:01

Ο φίλος Νο2

Ειμαι η κοπέλα που έγραψα για τον 28χρονο που με χώρισε επειδή τον ρώτησα για μια κοπέλα που έγινε φιλος στα σοσιαλ και για την οποια μου ειπε ψέματα. Σήμερα τον πήρα τηλ, ξέρω εκανα λάθος που τον πήρα και με απέρριπτε. Με Μπλοκαρε στο βαιμπερ και έπειτα του έστειλα και μεσετζερ και με Μπλοκαρε και εκεί χωρίς καν να διαβάσει τα μηνύματα. Σοκαρίστηκα. Αρχισα να κλαίω σαν τρελή. Ωστόσο το ξανα έκανε στο παρελθόν αλλα σκέφτηκα πως υποτίθεται ωρίμασε η σχέση και δεν έπρεπε να κανει έτσι. Έτσι έγραψα ένα μήνυμα στο κινητό και του ζήτησα να μην με ξανα ενοχλήσει και ούτε να γυρίσει μόλις του περάσουν τα νεύρα. Αρκετά ανέχτηκα. Παιδιά δε ξέρω τι να σκεφτώ για αυτή τη συμπεριφορά. Θυμάμαι έναν πρώην μου που λάτρευε τα μπλοκ αλλα αυτός ήταν 20. Μήπως απλά με κορόιδευε και μου φέρεται έτσι ; Μήπως ειναι συναισθηματικά ανώριμος ; Δε γίνεται να είμαστε καλα και σε 5 λεπτά να με χωρίζει και να με μπλοκαρει παντού γιατί νιώθει πως τον ζηλεύω έντονα.
3
 
 
 
 
σχόλια
του ζήτησα να μην με ξανα ενοχλήσει και ούτε να γυρίσει μόλις του περάσουν τα νεύρα. Πηγή: www.lifo.grΔιακρίνω ότι θέλεις να δώσεις μια συνέχεια στο θέμα μόλις ''θα συνέλθει''. Η αξιοπρέπεια πήγε περίπατο μάλλον.
Εσύ πόσο εισαι ; Και τι πάει να πει ανώριμη σχέση; Ανώριμος είναι αυτός και δεν σε θέλει κιόλας. Άμα βαρεθεί ή θέλει επιβεβαίωση, θα σε παίξει λίγο κιόλας. Αν δεν είναι αυτό που θες, δεν σου κάνει ο τύπος.
Scroll to top icon