ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2019 | 21:42

Χασιμο χρονου ή...

Θα περιγραψω το προφιλ 28ου ανδρα και θελω την ταπεινη σας αποψη:Γνωριζοντας τον μεσω μιας συναδελφου μου, ηξερα πως ειναι γενικως player και δεν κανει σχεσεις συχνα, και αν κανει θα ειναι συντομες. Ειχα αυτη την εικονα στο μυαλο μου, παρολα αυτα εμπλεξα καθως κι εγω δεν ψαχνω σοβαρη σχεση αυτη τη περιοδο, μιας και ολη μου την νεανικη ζωη σχεδον την εχω περασει ετσι. Ενω περιμενα και ειχα προετοιμαστει οτι θα βγαιναμε και θα το προχωρουσε πολυ γρηγορα και μετα θα εξαφανιζοταν, εκεινος μετα απο 10 ραντεβου δεν εχει κανει καμια κινηση περα απο το φιλι και ειναι πληρως απαθης σεξουαλικα, ενω μου εχει εξομολογηθει οτι ειχε θεματα αποδοσης με μια κοπελα και βρισκεται σε σοκ. Εμενα μου αρεσει πολυ,ταιριαζουμε απιστευτα σχεδον σε ολα τα κομματια του χαρακτηρα μας, μιλαμε καθε μερα ολη μερα με δικη του πρωτοβουλια συνηθως, και κανω υπομονη... Αλλα πειτε μου ρε παιδια, μετα απο 3 μηνες, υπαρχει ελπιδα οτι θα αλλαξει κατι; ή απλα θα μας απομακρυνει ο χρονος; μηπως δεν με βλεπει ερωτικα; δεν βγαινουμε τοσο συχνα, ισως ανα δυο εβδομαδες να σημειωσω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θεωρω οτι αν ενας ανθρωπος ενδιαφερεται,μεσα σε 3 ολοκληρους μηνες δεν θα το εχει εκφρασει με καθε πιθανο τροπο. Μηπως ενδιαφερεται για καποια αλλη; Μηπως σε συμπαθει πολυ αλλα δεν το βλεπει ετσι; μηπως του εχεις δειξει εσυ οτι δεν ψαχνεις τιποτα σοβαρο και τον εχεις κομπλαρει; (δεν το πολυπιστευω) για player παντως,πολυυυ αμυνα παιζει:p Εμενα αν μου αρεσε θα πηγαινα καπως τη συζητηση προς τα εκει,μπορεις επισης να κανεις εσυ καποια κινηση να δεις πως θα αντιδρασει,τουλαχιστον θα ξερεις που βρισκεστε!
Scroll to top icon