ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2019 | 01:44

Γονίδια

Εχω ενα γνωστο που ειναι 30 και απο την μάσα εχει μπακα με φαλακρα που δειχνει για 60 φευγα , εναν πενηντάρη εργένη που εμφανισιακα μπουκια και συχώριο ιδιος με τον Κιάνου Ριβς και μια φίλη στο γυμναστηριο που ειναι σαρανταπέντε και εχει κορμι εικοσάραςΑχ αυτα τα γονίδια.!!!!
13
 
 
 
 
σχόλια
Ολα θεμα θελησης και μυαλου.... και φασης....Στα 30 μου ειχα μπυροκοιλια οσο δεν παει... στα 50+ πλεον ειμαι πιο αδυνατος απο ποτε... Σε ελαχιστες των περιπτωσεων ειναι γονιδια και DNA... Στις πιο πολλες ειναι στο μυαλο! Και δεν θελει και πολυ γυμναστηριο, λιγο περπατημα και οχι υπερβολες στη μασαμπουκα!
Η φαλάκρα δυστυχώς δεν είναι κάτι που ελέγχεται αν δεν παίρνεις μόνιμα κάποιο προϊόν ή αν δεν κάνεις κάποια μεταμόσχευση. Και δεν είναι μόνο το φαγητό και τα γονίδια που ευθύνονται για την γηρανση, αλλά και το στρες, η έλλειψη ύπνου, η καθιστική ζωη, το τσιγάρο και το ποτο.
*.....Και να σου πω και κάτι???....Οκ να συμβαίνει τώρα...είναι καλό.....το θέμα είναι μετά τι γίνεται……..ναμαστε καλά πάνω απόλα ε???χαχαχαχα….
Άγιε εννοείται ότι δεν μετράνε αυτά που μας λένε οι πωλήτριες.Όσο για τους υπόλοιπους δεν νομίζω να έχουν κάποιο συμφέρον. Και αν το ακούει κανείς συχνά..τότε μάλλον έτσι είναι. Επίσης, και εγώ το νομίζω. Αντικειμενικά, όχι επειδή είμαι εγώ. Αυτά :)
μπράβο ρε κορίτσια, ελπίζω να είστε όντος έτσι μόνο, γτ ξέρω πολλές που το "παίζουν" 25ρες ενώ η όψη τους μόνο 25αρας δεν είναι :D.Ξέρετε πως ξεκινάει αυτό ε; Πάτε σε ένα μαγαζί να πάρετε κάτι, και η πωλήτρια σας παραμυθιάζει για να πάρετε τη σκιά, το κραγιόν το μπλουζάκι, και αρχίζει τα κοπλιμέντα οτι είστε σαν 20ρες, του τύπου "καλε πως σου πάει! Εντάξει είναι και η ηλικία, τι είσαι 35; Αν δεν μου το έλεγες καλέ δεν θα το πίστευα, σαν 20αρα μοιάζεις, φτου φτου κοπελάρα μου" και μετά το πιστεύετε εσείς.. και όλη μέρα ζείτε τον ρόλο, φορόντας την καινούρια σας σκιά! :P :P.
χαχαχαχα….δίκιο έχεις ρε συ...έτσι μας κάνουν...όταν έρχεται πωλήτρια και προσπαθεί να με πείσει να πάρω κάτι τσαντίζομαι να ξέρεις...γιατί ξέρω την συγκεκριμένη δουλειά την έχω κάνει και ξέρω τι παίζει...όμως κι αυτές την δουλειά τους θέλουν να κάνουν...δεν μιλάω για τις πωλήτριες....γενικά μιλάμε...
Ξέρεις πόσα .... "γονίδια" έχουν τα πιτόγυρα ? οι μπύρες ?Καλό είναι να προσέχουμε τι τρώμε, να γυμναζόμαστε αρκετά, για να μπορούμε να κάνουμε μικρές διατροφικές αμαρτίες ακόμη και πιο μεγάλοι/μεγάλεςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
Scroll to top icon