ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2019 | 15:52

Πάρκινγκ

Λοιπόν παιδιά μου εγώ θα το πω και ας μην με πιστέψετε.Είμαι γυναίκα νέα οδηγός και το παρκάρισμα που κάνω είναι ίσιο.Αλφάδι το παράλληλο παρκάρισμα που κάνω.Απλά γαμάτο.Αυτό.
6
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν για να εξηγουμαστε δίχως να παρεξηγουμαστε: Δεν οδηγάω πολλά χρόνια αλλά οδηγάω καλά είμαι προσεκτική. Δεν αναπαράγω κανένα κλισέ μη προσπαθείτε να μου βγείτε με κόκκινο κάποιοι αμέσως να μου την πείτε.Πολυ απλά σιχαθηκα να ακούω από τότε που γεννήθηκα σχόλια του τύπου : γυναίκα στο τιμόνι και ο χάρος ανταμώνει.Εγω μια χαρά σίγουρη νιώθω αυτοί που τσουβαλιαζουν και κράζουν χωρίς να θέλουν να πάψουν να κοροϊδεύουν τις γυναίκες μόνο και μόνο επειδή δεν γεννήθηκαν αντρες έχουν το πρόβλημα.Σε αυτούς είναι αφιερωμένη η εξομολόγηση.Ναι saint είμαι λίγο γκαζιαρα αλλά προσέχω.Δεν κάνω κόντρες τα βράδια είμαι καλό κορίτσι κατά βάθος :pΚαι ναι Πενθεσίλεια ευχαριστώ που με νιωσες! Αφού το γουστάρω γιατί να μην το μοιραστώ;Πεσατε να με φάτε μερικοί.Που πήγε το χιούμορ σας;Ανία το νέα πήγαινε στην εμπειρία όχι στην ηλικία από ηλικία δεν είμαι σούπερ νιάτο.
Νέα οδηγος είπα. Όχι σκέτο νέα. :ΡΕ και το αποτέλεσμα είναι ότι οι γυναίκες δυσκολεύονται στο παρκάρισμα πιο πολύ από τους άντρες. Δεν είναι σεξιστικό αυτό, όταν είναι κάτι που συμβαίνει. Οι λόγοι είναι όμως. Υ. Γ. Δεν μ' άρεσε τόσο πέσιμο που έγινε. Too much.
Δεν πειράζει,δεν βαριέσαι.Ναι η αλήθεια ειναι ότι υπάρχει μια φήμη ότι δυσκολευόμαστε ακόμα και οι καλοί οδηγοί. Τέλος πάντων είμαι τόσο χαρούμενη που ήθελα να το μοιραστώ. Δεν παν να λένε.Αυξήθηκαν και τα σχόλια :p
Scroll to top icon