ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2019 | 21:28

Δυο ανδρες...

Πριν 2 εβδομάδες πηγα με τον άνδρα μου σε δικηγορο για διαζύγιο.Εγω εδω και 10 χρονιά αγαπουσα εναν άλλο άνδρα αλλα δεν μπορούσα να χωρίσω διοτι ειχα γονεις αδερφια και διαφορους που εκαναν τα πάντα να κρατήσω τον γάμο μου.Ο Ανδρας μου δεν ήθελε να χωρισουμε.Εγω ομως που ειχα κανει την βλακεία....ερωτεύτηκα....Η αλήθεια ειναι οτι εχω ηρεμία ,διότι πλεον δεν λέω ψέματα και προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου....ειμαι με τον άλλο άνδρα και θέλω να κανω οικογένεια μαζι του....άλλα ακόμα σκέφτομαι Μήπως έκανα βλακεία....πραγματικά εύχομαι άλλος άνθρωπος να μην το πάθει στην ζωή του!
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοπέλα μου , καλά έκανες και χώρισες . Φέρθηκες τίμια . Η γνώμη μου είναι οτι κακώς άργησες τόσο πολύ . Καταλαβαίνω πως είχες πιέσεις π το περιβάλλον σου αλλά εδώ μιλάμε για τ δική σου ζωή , δικαιούσαι να τη ζήσεις όπως θες εσύ .Απο δω και πέρα σου προτείνω να προσπάθησες να σταθείς στα πόδια σου και να ζ΄σεις με τον άνθρωπο που αγαπάς .
Γλυκιά μου για αποφάσεις ζωής και συναισθήματων μην ακούς ούτε μάνα, πατέρα, θεία θείο κλπ.Η μόνη που ξέρει είναι η καρδιά σου και εσύ.Μην το σκέφτεσαι τόλμμα και ζεισε! Έκανες αυτό που ήθελες εσύ πραγματικά και αυτό μετράει τίποτα άλλο.Εκανες το σωστό!! :)
Scroll to top icon