ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.1.2019 | 17:25

Σταματα να ερχεσαι στο μυαλο μου..

Θελω να σταματησεις να ερχεσαι στο μυαλο μου..Καθε μερα κανω σεναρια WHAT IF... Τι θα γινοταν αν ειχα απαντησει στο τελευταιο σου μηνυμα?Θα μου ζητουσες τελικα να βρεθουμε?Και τι θα λεγαμε?Θα μου ζητουσες να ξανα ενωσουμε τα κομματια που μονος σου εσυ διελυσες?Μου λειπεις πολυ .. καθε μερα ευχομαι τα πραγματα να ηταν διαφορετικα.. Οταν ορκιζοσουν οτι δεν εισαι αυτο που δειχνεις να το εννοουσες πραγματικα και γω να ημουν ευτυχισμενη διπλα σου.. Μου λειπεις ακομα κι αν ξερω τι εισαι .. ακομα κι αν μου φερθηκες με τροπο που δε μου αξιζει..κι αυτο με ποναει περισσοτερο..Εγω που ελεγα οτι δε θα βρεθει αντρας να με πληγωσει ετσι..
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην αγχωνεσαι για ολα υπαρχει πρωτη φορα!Ειναι μεχρι να ερθει το χαστουκι σαν F16 να σκασει πλατς στη μαπα .. μετα ολα παιρνουν το δρομο τους!Εσυ θα γινεις πιο σκληρη και αυτος θα παραμεινει αναισθητο γαιδουρι!
Scroll to top icon